Explorați China cu TravelPapa

N-au fost niciodată în China? TravelPapa vă va ajuta să explorați China în cel mai bun mod.

China este o țară foarte variată și are o mulțime de locuri unice de interes care atrage anual mii de vizitatori din întreaga lume. Acestea includ toate locurile precum parcurile naționale locale chinezești cu natura uluitoare, priveliștile care dau respirație și obiectivele naturale, diferite monumente arhitecturale, sate chinezești distincte, mănăstiri antice și alte construcții, muzee multiple și multe alte lucruri. TravelPapa ți-a pregătit astăzi cinci turnee diferite în toată țara pentru a te inspira pentru următoarea excursie și pentru a te ajuta să explori China în cele mai tari moduri. Verifică-i!

Acest tur de o zi în jurul capitalei Chinei vă va duce prin obiectivele turistice principale, printre care celebrul Piață Tianmen și Orașul Interzis, Parcul Jingshan, Templul Lama, Gradina zoologică Panda și multe alte lucruri, în funcție de modul în care doriți Călătorește - fie cu autobuzul sau cu piciorul. Grăbește-te pentru a-ți lua locul pentru a nu pierde ceva, explorând în același timp acest oraș imens și superb din Beijing !

Verificați cele mai ieftine bilete de avion către Beijing .
Explorați China
(Fotografie de ghidul turistic privat al TravelPapa Wu Gary )

Dacă ați decis să explorați China , este mai bine să porniți de la cele mai populare obiective turistice și acest tur de nouă ore, oferit de ghidul nostru privat de turism privat din China, vă permite să vedeți frumusețea faimosului Marele Zid Chinez cu ochii voștri, Admirați peisajele pline de viață și priveliștile din cel mai înalt punct și, în același timp, vizitați alte obiective turistice populare, situate în împrejurimile zidului. Obțineți cât mai multe impresii de la dvs. în China cu ajutorul călătoriilor private ale TravelPapa - trebuie doar să întrebați!
Explorați China
(Photo by TravelPapa lui provat ghid turistic Wu Gary)

Descoperiți cele mai uimitoare priveliști ale naturii locale chinezești, în cadrul acestui tur de cinci ore și obțineți cele mai impresionante vizite de sejur. Muntele Tianmen este renumit printre călătorii străini și în întreaga lume, datorită "celor șase minuni", cum ar fi Tianmen Cable Road (cel mai lung drum de cale ferată din lume); Pestera Tianmen, Skywalk din sticla, Gradina Bonsai, Avenue Connected-Heaven etc. Faceti cele mai incredibile poze dintr-unul dintre cele mai inalte puncte din acea zona, daca nu sunteti speriat de inaltime, iar ghidul nostru turistic privat va va ajuta.

Explorați China

(Fotografie de ghidul turistic privat TravelPapa John Tang )

Descoperiti natura chineza uimitor de pitoreasca, in timp ce calatoriti in jurul teraselor de orez locale, ascultati povestile despre cultura minoritara Zhuang si Yao si descoperiti opiniile nefogetabile din jurul zonei celor doua cele mai bune platforme locale de observare. Toți fanii culturii, naturii și drumeții chinezești vor aprecia cu exactitate acest tur!
Explorați China

(Photo by TravelPapa ghid turistic privat Cindy Li )

Descoperiți cele mai accesibile bilete de avion către China și verificați excursii și excursii mai interesante în această țară pe www.travelpapa.com !

Share Social
Facebook Google Stare de nervozitate

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top