Полети до Букурещ - Посетете Румъния

Резервирайте полети до Букурещ и посетете Румъния. Лятото е най-доброто време за пътуване!
Румъния е една от най-достъпните европейски туристически дестинации за тези, които искат да планират ваканция с бюджет.

Можете да резервирате евтини полети до Букурещ с TravelPapa на най-достъпни цени.

Можете да полетите до Румъния с United Airlines , Lufthansa със спирка във Франкфурт, Lot Polish с спирка във Варшава.

Летище Отопени се намира на 17 километра северно от центъра на града. Трябва да си купите билет за автобус 783 и ще спрете на площада Юнион, централно място в Букурещ. Ще имате възможност да се възхитите на града, защото Букурещ е на пета позиция в световната класация на най-претъпкваните градове по време на пиковите часове.

Полети до Букурещ

Букурещ се нарича "Париж на Изтока" поради архитектурните му симулации. Но една от най-впечатляващите сгради е Двореца на парламента (наричан още Народен дворец). Той се намира на 10 минути от площад Union Square.


Полети до Букурещ

Дворецът се счита за шедьовър на румънския диктатор Николае Чаушеску - в сградата присъстваха 700 архитекти и приблизително 20 000 работници, работещи 24 часа в денонощието. Разполага с повече от 3000 стаи и покрива 330 000 квадратни метра и се смята за втората административна сграда в света, първата е Пентагона.

Полети до Букурещ
Страничната част на двореца на парламента

Ако искате да посетите двореца на Парламента, трябва предварително да направите резервация.
Важни правила за посетителите: носете паспорта си, не говорете на глас, не докосвайте килимите, не всички места са достъпни за снимане.

Букурещ е лесен и лесен за навигация за туристите. Повечето туристически атракции се намират между площада на Съюза, двореца на парламента, площад Революция, парк Cismigiu. Старият град Букурещ е чудесно място за хранене и нощен живот.

За да видите повече туристически атракции и културно наследство на Букурещ, можете да резервирате частни екскурзии с TravelPapa и да се свържете с един от частните екскурзоводи в Букурещ , които ще споделят страстта си към столицата на Румъния.

Социално споделяне
Facebook Google кикотене

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top