Járat Bucharest - Visit Romania

Foglalja járat Bucharest, és látogasson el Romániában. A nyár a legjobb idő az utazásra!
Románia egyike a leginkább elérhető európai utazási célpontok azok számára, akik szeretnék tervezni egy ünnep a költségvetést.

Akkor foglaljon olcsó járatokat Bukarest és TravelPapa a leginkább megfizethető áron.

Akkor repülni Romániába a United Airlines , Lufthansa megállója a frankfurti Lot Polish a stop Varsóban.

Otopeni repülőtér már 17 km-re északra, a város központjában. Meg kell vásárolni egy jegyet Bus 783, és akkor megáll a Union Square, a közép-hely, a Bukarestben. Lesz lehetősége van arra, hogy megcsodálják a város, mert Bukarest kerül az ötödik helyet a világranglistán a legzsúfoltabb városok a csúcsidőben.

Járat Bucharest

Bukarest az úgynevezett „Kelet Párizsának” miatt építészeti szimulációk. De az egyik legimpozánsabb épülete a Parlament-palota (más néven a Népi palota). Ez 10 percre a Union Square.


Járat Bucharest

A palota tekinthető, mint egy remekmű a román diktátor, Nicolae Ceausescu - az építési részt vett 700 építészek és körülbelül 20.000 munkavállaló, aki dolgozott 24/7. Már több mint 3000 szoba és a borító 330.000 négyzetméter, és úgy vélik, a második adminisztratív épület a világon, az első a Pentagon.

Járat Bucharest
Az oldalsó része a palota a parlament

Ha azt szeretnénk, hogy látogasson el a Parlament-palota, ehhez előzetes foglalással.
Fontos szabályok a látogatók számára: hozza magával útlevelét, nem beszélnek hangosan, ne érintse szőnyeg, nem minden helyen hozzáférhetőek a képek.

Bukarest egyszerű és könnyen kezelhető, a turisták számára. A legtöbb turista látványosságok között található a Union Square, a Parlament Palota, a Forradalom tér, a Cismigiu Park. Az óváros Bucharest egy nagyszerű hely étkezési és az éjszakai élet.

Ha további turisztikai és kulturális örökségének Bucharest, akkor könyvet privát túrák a TravelPapa és forduljon a magán-túra útmutatók Bukarestben , aki megosztja a szenvedély román fővárosban.

szociális Share
Facebook Google Twitter

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top