Flyg till Bukarest - besök Rumänien

Boka Flyg till Bukarest och besök Rumänien. Sommar är den bästa tiden att resa!
Rumänien är en av de mest tillgängliga europeiska resmålen för dem som vill planera en semester på en budget.

Du kan boka billiga flyg till Bukarest med TravelPapa till de bästa priserna.

Du kan flyga till Rumänien med United Airlines , Lufthansa med ett stopp i Frankfurt, Lot Polish med ett stopp i Warszawa.

Otopeni Airport ligger 17 km norr om stadens centrum. Du behöver köpa en biljett till buss 783 och du kommer att stanna vid Union Square, Bukarests centrum. Du kommer att få möjlighet att beundra staden eftersom Bukarest placeras på femte platsen i världens ranking av de mest trånga städerna under topptiderna.

Flyg till Bukarest

Bukarest kallas "Paris of the East" på grund av dess arkitektoniska simuleringar. Men en av de mest imponerande byggnaderna är parlamentspalatset (även kallat folkpalatset). Det ligger 10 minuter från Union Square.


Flyg till Bukarest

Slottet anses vara ett mästerverk av den rumänska diktatorn Nicolae Ceausescu - byggnaden var närvarande av 700 arkitekter och cirka 20 000 arbetare som arbetade 24/7. Den har mer än 3000 rum och täcker 330 000 kvadratmeter och anses vara den andra administrativa byggnaden i världen, den första är Pentagon.

Flyg till Bukarest
Sidodelen av parlamentets palats

Om du vill besöka parlamentets palats behöver du en reservation i förväg.
Viktiga regler för besökare: ta med ditt pass, prata inte högt, rör inte mattor, inte alla platser är tillgängliga för att ta bilder.

Bukarest är enkelt och enkelt att navigera för turister. De flesta turistattraktionerna ligger mellan Union Square, Parliament Palace, Revolution Square, Cismigiu Park. Gamla stan Bukarest är ett utmärkt ställe för middag och nattliv.

För att se fler turistattraktioner och kulturarv i Bukarest kan du boka privata turer med TravelPapa och kontakta en av de privata reseguiderna i Bukarest , som kommer att dela sin passion för rumänsk huvudstad .

Social delning
Facebook Google Twitter

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top