Αεροπορικά Εισιτήρια για Βουκουρέστι

Κάντε κράτηση για πτήσεις προς Βουκουρέστι και επισκεφθείτε τη Ρου Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή για να ταξιδέψετε!
Η Ρουμανία είναι ένας από τους πιο προσιτούς ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς προορισμούς για όσους θέλουν να προγραμματίσουν διακοπές με προϋπολογισμό.

Μπορείτε να κλείσετε φτηνές πτήσεις προς το Βουκουρέστι με το TravelPapa στις πιο προσιτές τιμές.

Μπορείτε να πετάξετε στη Ρουμανία με United Airlines , Lufthansa με στάση στη Φρανκφούρτη, Lot Πολωνίας με στάση στη Βαρσοβία.

Το αεροδρόμιο Otopeni βρίσκεται 17χλμ. Βόρεια του κέντρου της πόλης. Θα πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο για το λεωφορείο 783 και θα σταματήσετε στην Union Square, την κεντρική θέση του Βουκουρεστίου. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την πόλη γιατί το Βουκουρέστι βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των πιο πολυσύχναστων πόλεων κατά τις ώρες αιχμής.

Αεροπορικά εισιτήρια για Βουκουρέστι

Το Βουκουρέστι ονομάζεται "Παρίσι της Ανατολής" λόγω των αρχιτεκτονικών προσομοιώσεων. Αλλά ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια είναι το Παλάτι του Κοινοβουλίου (που ονομάζεται επίσης το Λαϊκό Μέγαρο). Απέχει 10 λεπτά από την πλατεία Union.


Αεροπορικά εισιτήρια για Βουκουρέστι

Το παλάτι θεωρείται αριστούργημα του ρουμανικού δικτάτορα Νικολάε Τσαουσέσκου - στην κατασκευή συμμετείχαν 700 αρχιτέκτονες και περίπου 20.000 εργαζόμενοι που εργάζονταν 24 ώρες το 24ωρο. Έχει περισσότερα από 3000 δωμάτια και καλύπτει 330.000 τετραγωνικά μέτρα και θεωρείται το δεύτερο διοικητικό κτίριο στον κόσμο, το πρώτο είναι το Πεντάγωνο.

Αεροπορικά εισιτήρια για Βουκουρέστι
Το πλευρικό τμήμα του Παλατιού του Κοινοβουλίου

Αν θέλετε να επισκεφθείτε το Palace Palace, απαιτείται προκαταβολή.
Σημαντικοί κανόνες για τους επισκέπτες: φέρνετε το διαβατήριό σας, μην μιλάτε δυνατά, μην αγγίζετε τα χαλιά, δεν προσφέρονται όλα τα μέρη για λήψη φωτογραφιών.

Το Βουκουρέστι είναι απλό και εύκολο στην πλοήγηση για τους τουρίστες. Τα περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα βρίσκονται μεταξύ της πλατείας Union, του παλατιού του Κοινοβουλίου, της πλατείας της επανάστασης, του πάρκου Cismigiu. Η παλιά πόλη του Βουκουρεστίου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για φαγητό και νυχτερινή ζωή.

Για να δείτε περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα και πολιτιστική κληρονομιά του Βουκουρεστίου, μπορείτε να κλείσετε ιδιωτικές εκδρομές με το TravelPapa και να επικοινωνήσετε με έναν από τους ξεχωριστούς ξεναγούς στο Βουκουρέστι , οι οποίοι θα μοιραστούν το πάθος του για την πρωτεύουσα της Ρουμανίας .

Κοινωνικό μερίδιο
Facebook Google Κελάδημα

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top