Ταξίδι στο Παρίσι για τις διακοπές σας με το TravelPapa!

Σχεδιάζετε διακοπές σύντομα;

Σε περίπτωση που πρόκειται να επισκεφθείτε το Παρίσι ή ίσως ήδη συσκευάζετε τις τσάντες σας για το ταξίδι και έχετε ήδη ελέγξει τα πιο προσιτά αεροπορικά εισιτήρια στη Γαλλία στο www.travelpapa.com , επιλέξαμε τις τρεις καλύτερες περιηγήσεις στην πόλη ειδικά για εσάς , Για να κάνετε τη διαμονή σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, ώστε να μην χάσετε κάτι στο Παρίσι. Ελέγξτε τα έξω!

Αυτή η μονοήμερη περιήγηση με τον επαγγελματία ξεναγό μας θα σας οδηγήσει στη βασιλική της Sacre Coeur - την πανέμορφη λευκή βασιλική που κυριαρχεί στον ορίζοντα του Παρισιού. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα επισκεφθείτε όλα τα κύρια τοπικά αξιοθέατα της περιοχής, όπως τα Αμπελώνα της Μονμάρτρης, τους διάσημους τοπικούς ανεμόμυλους, το εξωτερικό του Moulin Rouge και πολλά άλλα πράγματα που αξίζει να επισκεφθείτε.
Ταξίδι στο Παρίσι
(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Patrice Brunet )

Η μονοήμερη περιήγηση με τα πόδια θα σας δείξει πολλές από τις μυστικές κρυφές γωνιές του καταπληκτικού Puces de St-Ouen, της ζωντανής γίγαντας αγοράς ψύλλων του Παρισιού, η οποία θεωρείται σήμερα η μεγαλύτερη όχι μόνο στη Γαλλία , αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο με πάνω από 2500 έμποροι, παρέχοντας τα προϊόντα τους σε αυτό. Διαφορετικές περιοχές έχουν διαφορετικά θέματα από διακοσμητικά έπιπλα, αντίκες κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, έργα ζωγραφικής, κεραμικά, γυαλικά, φωτισμό, εκτυπώσεις, χάρτες, vintage ενδύματα, κοσμήματα και πολλά άλλα. Βιαστείτε για να ανακαλύψετε τα πιο απροσδόκητα πράγματα και να ακούσετε την αρχαία ιστορία της αγοράς μέσα σε αυτή την απολύτως μοναδική παρισινή περιπέτεια!
Ταξίδι στο Παρίσι
(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Patrice Brunet)

Βυθιστείτε στον ζωντανό πολιτισμό και το θεαματικό περιβάλλον του Παρισιού. Θα σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο σας για να ξεκινήσετε την ιδιωτική περιήγηση σας ολόκληρης μέρας με έναν τοπικό ξεναγό στον δικό σας ξεναγό. Επισκεφθείτε τα θρυλικά ορόσημα της Γαλλικής πρωτεύουσας και εξερευνήστε την αρχιτεκτονική της πόλης, καθώς ταξιδεύετε στις όμορφες όχθες του ποταμού Σηκουάνα προς τον διάσημο Πύργο του Άιφελ, το Λούβρο, τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων και άλλους. Μη χάσετε τίποτα από το ταξίδι σας στο Παρίσι με τη βοήθεια αυτής της μονοήμερης περιοδείας. Απλά πρέπει να ρωτήσετε!
Ταξίδι στο Παρίσι

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Patrice Brunet)

Ενδιαφερόμενος? Ελέγξτε τις πιο προσιτές αεροπορικές πτήσεις στο Παρίσι με το TravelPapa και ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο ευχάριστα ταξίδια στη ζωή σας!

Κοινωνικό μερίδιο
Facebook Google Κελάδημα

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top