Reis naar Parijs voor uw vakantie met TravelPapa!

Plan je snel vakantie?

Als u Parijs wilt bezoeken of misschien al uw tassen voor de reis wilt verpakken en de beste betaalbare vliegtickets naar Frankrijk op www.travelpapa.com heeft gecontroleerd , hebben we de drie beste rondleidingen in de stad voor u speciaal gekozen , Om uw verblijf daar nog interessanter en spannender te maken, zodat u niets in Parijs zal missen. Check ze uit!

Deze een uur lange wandeltocht met onze professionele privé gids zorgt voor de Sacré Coeur Basilica - de prachtige witte basiliek, die de Parijse skyline domineert. Tijdens de rondleiding bezoekt u alle belangrijke bezienswaardigheden in de omgeving, waaronder de wijngaarden van Montmartre, de beroemde lokale windmolens, de buitenkant van Moulin Rouge en vele andere dingen die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken.
Reis naar Parijs
(Foto door TravelPapa's privé gids Patrice Brunet )

De een uur lange wandeltocht toont u veel van de geheime verborgen hoeken van de prachtige Puces de St-Ouen, de levendige reusachtige vlooienmarkt van Parijs, die tegenwoordig de grootste wordt beschouwd, niet alleen in Frankrijk, maar ook in de hele wereld met meer dan 2500 dealers, die hun goederen opleveren. Verschillende gebieden hebben verschillende thema's van decoratief meubilair, antieke textiel, schilderijen, keramiek, glaswerk, verlichting, prints, kaarten, vintage kleding, sieraden en nog veel meer. Maak snel kennis met de meest onverwachte dingen en luister naar het oude verhaal van de markt binnen dit absoluut unieke Parijse avontuur!
Reis naar Parijs
(Foto door TravelPapa's privé gids Patrice Brunet)

Immers in de levendige cultuur en spectaculaire omgeving van Parijs. U wordt begroet in uw hotel om uw privé-full-day tour te starten met een lokale privé gids aan uw zijde. Bezoek de legendarische bezienswaardigheden van de Franse hoofdstad en ontdek de architectuur van de stad terwijl u reist langs de prachtige oevers van de rivier de Seine naar de iconische Eiffeltoren, het Louvre, de Notre Dame-kathedraal en anderen. Mis geen ding waar je reis naar Parijs bent met de hulp van deze lange reis. Je moet gewoon vragen!
Reis naar Parijs

(Foto door TravelPapa's privé gids Patrice Brunet)

Geïnteresseerd? Controleer de goedkoopste vliegtickets naar Parijs met TravelPapa en maak je klaar voor een van de prettigste uitstapjes in je leven!

Sociaal aandeel
Facebook Google tjilpen

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top