Utazási tippek kísérő nélküli kiskorúakról - United Airlines

Kövesse az UA Utazási tippek a foglalás során a repülés, és felejtsd el a végtelen aggodalom a gyerek.
Biztosítani kell a biztonságos és kellemes utazást a kiskorú gyermek. Kövesse az utazási tippeket United amikor foglaló , és felejtsd el a végtelen aggodalom a gyerek.

A nyári szünet van a közeljövőben, így utazásairól a kísérő nélküli kiskorúak jelentősen növekedni fog. Ilyen esetekben Egyesült kifejlesztett egy lista a hasznos tippeket, hogy garantálják a biztonságos és kellemes utazást a kiskorú gyermek.


Először is, van egy különleges díjat teljesítő kísérő nélküli kiskorú szolgáltatást (UM) - $ 150 / utanként.

További feltétel a korcsoport a kísérő nélküli kiskorúak, amely magában foglalja a gyerekek 5 éves évig 16. Van egynél több gyerek együtt utazó? A legfiatalabb gyermek életkora
határozza elfogadhatóságát minden utazó gyermekek együtt.

Annak érdekében, hogy a maximális biztonságot a gyerekek egész ideje alatt repülés ideje alatt, kérjük ne foglaljon utak, a másik akkor is NON-STOP által üzemeltetett Amerikai Egyesült vagy Express. Mivel a
légitársaságot nem veszi figyelembe a transzfer időt más légitársaságok.

További részletes információkért kérjük, látogasson united.com> Utazási információ> Speciális utazási igények> Egyedül utazó gyermekek vagy hívja az Egyesült rendezni, és fizetni UM szolgáltatást előre. Ez az eljárás megköveteli a következő információkat:
hitelkártya (száma, lejárati dátum, CID, számlázási nevet és címet) és a drop-off és pick-up kapcsolatok (név, cím, telefonszám, kapcsolata a gyermek).

Biztonsága érdekében a gyerek a legfontosabb számunkra!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top