Resetips för ensamstående minderåriga - United Airlines

Följ UA Travel Tips när du bokar ett flyg och glöm det oändliga oro för ditt barn.
Se till att du är säker och trevlig resa för ditt lilla barn. Följ resetips från United när du bokar ett flyg och glöm det oändliga oroet för ditt barn.

Sommarloven är inom en snar framtid, så resorna för ensamkommande minderåriga kommer att öka betydligt. I sådana fall hade United utvecklat en lista med användbara tips för att garantera en säker och trevlig resa för ditt lilla barn.


Först och främst finns det en särskild avgift för utförande av ensamstående mindre tjänst (UM) - 150 dollar / per flygning.

Ett annat villkor är ålderskategorin för ensamkommande minderåriga som täcker barn från 5 år till 16 år. Har du fler än ett barn som reser tillsammans? Det yngsta barnets ålder
bestämmer acceptans för alla barn som reser tillsammans.

För att säkerställa maximal säkerhet för dina barn under hela flygperioden, var god och boka inte resor, en annan än NON-STOP som drivs av United eller United Express. Eftersom
flygbolaget inte tar hänsyn till överföringstiden till andra flygbolag.

För mer detaljerad information kan du besöka united.com > Reseinformation > Särskilda resebehov > Barn som reser ensamma eller ringer till United för att ordna och betala UM-service i förväg. Denna procedur kräver följande information
: Kreditkort (nummer, utgångsdatum, CID, faktureringsnamn och adress) samt avhämtnings- och hämtningskontakter (namn och adress, telefonnummer, förhållande till barn).

Barnets säkerhet är avgörande för oss!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top