Συμβουλές ταξιδιού για ασυνόδευτους ανήλικους - United Airlines

Ακολουθήστε τις Συμβουλές ταξιδιού του UA κατά την κράτηση μιας πτήσης και ξεχάστε την ατελείωτη ανησυχία του παιδιού σας.
Εξασφαλίστε το ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι για το μικρό σας παιδί. Ακολουθήστε τις συμβουλές ταξιδιού από την United κατά την κράτηση μιας πτήσης και ξεχάστε την ατελείωτη ανησυχία για το παιδί σας.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι στο εγγύς μέλλον, επομένως τα ταξίδια για τους ασυνόδευτους ανηλίκους θα αυξηθούν σημαντικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις η United είχε αναπτύξει έναν κατάλογο χρήσιμων συμβουλών για να εξασφαλίσει ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι για το μικρό σας παιδί.


Καταρχήν, υπάρχει ειδική αμοιβή για την εκτέλεση ασυνόδευτης μικρής υπηρεσίας (UM) - $ 150 / ανά πτήση.

Μια άλλη προϋπόθεση είναι η ηλικιακή κατηγορία των ασυνόδευτων ανηλίκων που καλύπτει παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών. Έχετε περισσότερα από ένα παιδιά που ταξιδεύουν μαζί; Η ηλικία του νεότερου παιδιού
καθορίζει την αποδοχή όλων των παιδιών που ταξιδεύουν μαζί.

Για να διασφαλίσετε την μέγιστη ασφάλεια των παιδιών σας καθ 'όλη τη διάρκεια της πτήσης, παρακαλείστε να μην κάνετε κράτηση ταξιδιών, άλλες από αυτές που δεν εκτελούνται από την United ή την United Express. Καθώς η
αεροπορική εταιρεία δεν υπολογίζει το χρόνο μεταφοράς σε άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το united.com > Ταξιδιωτικές πληροφορίες > Ειδικές ανάγκες ταξιδιού > Παιδιά που ταξιδεύουν μόνοι ή να καλέσουν την United να κανονίσει και να πληρώσει την υπηρεσία UM εκ των προτέρων. Αυτή η διαδικασία θα απαιτήσει τις επόμενες πληροφορίες
όπως: πιστωτική κάρτα (αριθμός, ημερομηνία λήξης, CID, όνομα χρέωσης και διεύθυνση ) και επαφές απόρριψης και λήψης (όνομα και διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, σχέση με το παιδί).

Η ασφάλεια του παιδιού σας είναι υψίστης σημασίας για εμάς!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Natalia Putareva

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top