Η Γεωργία εορτάζει την Ημέρα Ανεξαρτησίας!

Η Γεωργία σήμερα γιορτάζει μία από τις σημαντικότερες διακοπές στη χώρα και η TravelPapa επιθυμεί όλους τους πολίτες της την Happy Independence Day!
Και σε περίπτωση που κάποιος σχεδιάζει να επισκεφθεί σύντομα αυτήν την υπέροχη χώρα ή ακόμα και ήδη απολαμβάνει την απίστευτα φιλόξενη ατμόσφαιρα της Γεωργίας και των ζεστών πόλεων της, το TravelPapa έχει επιλέξει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδρομές και εκδρομές γύρω από τα κυριότερα αξιοθέατα της χώρας για να κάνουν τη διαμονή σας Γεωργία ακόμα καλύτερα. Ελέγξτε τα και επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς:

Σε περίπτωση που είναι η πρώτη σας φορά στην πρωτεύουσα της Γεωργίας (και μάλιστα δεν είναι), αυτή η περιοδεία θα είναι μια τέλεια επιλογή για εσάς για να επισκεφθείτε όλα τα κύρια αξιοθέατα της Τιφλίδα μέσα σε 6 ώρες. Η περιήγηση στο minivan γύρω από την πόλη περιλαμβάνει την επίσκεψη σε τέτοια δημοφιλή τοπικά τουριστικά αξιοθέατα, όπως η παλιά πόλη με τους λιθόστρωτους δρόμους της, τη Rustaveli Avenue, το Εθνογραφικό Μουσείο, τον καθεδρικό ναό Sameba και πολλά άλλα.
Γεωργία
(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Malkhazi Spanderashvili )

Η περιοδεία του Kazbegi ξεκινά στις 9 το πρωί και σας οδηγεί στη διαδρομή, η οποία εκτείνεται κατά μήκος της γεωργιανής στρατιωτικής οδού. Επισκεφθείτε το κατάστρωμα παρατήρησης της Φιλίας των Λαών, οδηγείτε με τις πιο γραφικές απόψεις της γεωργιανής φύσης, ανακαλύψτε τα τοπία που αναπνέουν και επιθυμείτε να μείνετε στο διάσημο χιονοδρομικό χωριό Gudauri.
Γεωργία
(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Kote Minasashvili )

Σε περίπτωση που έχετε ήδη περπατήσει γύρω από όλους τους κύριους δρόμους της Τιφλίδας και έχετε βρει τις πιο κρυμμένες γωνιές της πρωτεύουσας, ίσως σας αρέσει αυτή η περιήγηση 3 ημερών, η οποία περιλαμβάνει τη μεταφορά γύρω από τα κύρια αξιοθέατα της Γεωργίας, τη διαμονή σας με τα γεύματα Καθώς και τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία ξεναγού. Ταξιδέψτε στη Γεωργία για να δείτε το περίφημο Ναό της Αγίας Τριάδας στο Γκερτζέτι, το γραφικό ταμιευτήριο Ζινβάλι, το πέρασμα Datvidzhari και πολλά άλλα πράγματα που θα κάνουν το ταξίδι σας στη χώρα ένα από τα πιο αξέχαστα - απλά πρέπει να ρωτήσετε!
Γεωργία
(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του TravelPapa Kote Minasashvili)


Ενδιαφερόμενος? Γιορτάστε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Γεωργίας βρίσκοντας τις πιο ενδιαφέρουσες εκδρομές και εκδρομές στη Γεωργία και σε περίπτωση που αρχίσετε να συσκευάζετε τις τσάντες σας για τη μελλοντική σας επίσκεψη, ανακαλύψτε τις πιο προσιτές αεροπορικές πτήσεις στη Γεωργία και την Τιφλίδα στο www.travelpapa.com !Κοινή χρήση στο κοινωνικό δίκτυο
Facebook Google Κελάδημα

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top