Georgië viert Independence Day!

Georgië viert tegenwoordig een van de belangrijkste feestdagen in het land en TravelPapa wenst al zijn burgers de Gelukkige Onafhankelijkheidsdag!
En als iemand al snel naar dit prachtige land gaat, of zelfs al geniet van de ongelooflijk gastvrije sfeer van Georgië en zijn gezellige steden, heeft TravelPapa gekozen voor een paar interessante excursies en excursies rond de belangrijkste bezienswaardigheden van het land om uw verblijf in te maken Georgië nog beter. Kijk ze uit en kies de meest geschikte voor u:

In het geval dat het je eerste keer in de Georgische hoofdstad is (en al is het niet), is deze tour een perfecte keuze voor u om binnen 6 uur de belangrijkste bezienswaardigheden van Tbilisi te bezoeken. De rondleiding door de minivan rond de stad omvat het bezoeken van dergelijke populaire lokale toeristische bezienswaardigheden, zoals de gezellige oude binnenstad met zijn cobbles mooie straten, Rustaveli Avenue, het Ethnographic Museum, de Kathedraal van Sameba en vele andere dingen bijwonen.
Georgië
(Foto door TravelPapa's privé gids Malkhazi Spanderashvili )

De Kazbegi-tour begint om negen uur 's ochtends en leidt u door de route, die langs de Georgische militaire weg loopt. Bezoek het observatiedek van de vriendschap van de Volkeren, rijd door het meest pittoreske uitzicht op de Georgische natuur, ontdek de adembenemende landschappen en wens het verblijf in het beroemde skigebied Gudauri te blijven.
Georgië
(Foto door TravelPapa's privé gids Kote Minasashvili )

In het geval dat u al de belangrijkste straten van Tbilisi al in de buurt heeft gekomen en de meest verborgen hoeken van de hoofdstad heeft gevonden, kunt u deze 3 dagen lange tour, waaronder het vervoer rond de belangrijkste natuurattracties van Georgië, uw accommodatie met maaltijden Inbegrepen en de diensten van een professionele privé gids. Reizen in Georgië om de beroemde Tempel St. Trinity in Gergeti, Pittoreske Reservoir Zhinvali, Datvidzhvari Pass en vele andere dingen te zien die uw reis door het land een van de meest onvergetelijke dingen zullen maken - u hoeft alleen maar te vragen!
Georgië
(Foto door TravelPapa's privé gids Kote Minasashvili)


Geïnteresseerd? Vier de Onafhankelijkheidsdag van Georgië door de meest interessante rondleidingen en excursies in Georgië te vinden . Als u uw zakken pas begint te pakken voor uw toekomstig bezoek, ontdek u de goedkoopste vliegtickets naar Georgië en Tbilisi op www.travelpapa.com !Deel in sociaal netwerk
Facebook Google tjilpen

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top