Flight Vancouver - Reykjavik áll hetente kétszer

Flight Vancouver - Reykjavik kerül sor egész évben. Légitársaság Icelandair van Izland legnagyobb légitársasága. Ez is része a Icelandair Group szövetség és a legyek, hiszen 2015 39 városban, 16 országban.
Tekintettel arra, hogy a Vancouver nemzetközi repülőtér megnőtt a kereslet a Icelandair járatokat a légitársaság úgy döntött, hogy egy évben személyszállítási szolgáltatás.A partnerség az légitársaság Icelandair és Vancouver repülőtér kezdődött 2014-ben, amikor adunk a repülés Vancouver - Reykjavik . Az új menetrend, járat Reykjavik fogják működtetni a Boeing 757 hetente kétszer (péntek és vasárnap).

A visszatérő járat Vancouver kerül sor csütörtökön és szombaton. 2018 tervezik növelni a számát járatok Vancouver - Reykjavik és vissza , hogy hetente 3-szor.Az oldalon TravelPapa utasok egy nagy lehetőséget, hogy foglaljon olcsó járatokat a különböző útvonalakon, beleértve járat Vancouver - Reykjavik.

Share sotsmalnyh setyah
Facebook Google Twitter

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top