Flight Vancouver - Reykjavik finns två gånger i veckan

Flight Vancouver - Reykjavik kommer att äga rum under hela året. Flygbolaget Icelandair är Islands största flygbolag. Det är en del av Icelandair Group alliansen och flyger sedan 2015 på 39 städer i 16 länder.
På grund av det faktum att Vancouver International Airport har ökat efterfrågan på flyg Icelandair beslutade flygbolaget att gå på en året-runt persontrafik.Samarbetet mellan flygbolaget Icelandair och Vancouver flygplatsen började 2014, när den sattes till flyget till Vancouver - Reykjavik . Enligt den nya schema, flyg till Reykjavik kommer att drivas av Boeing 757 två gånger i veckan (fredag och söndag).

Retur flygning till Vancouver kommer att äga rum på torsdagar och lördagar. 2018 är det tänkt att öka antalet flygningar Vancouver - Reykjavik och tillbaka till 3 gånger i veckan.Webbplatsen Travel passagerare har en stor möjlighet att boka billiga flyg på olika vägar, inklusive flyg till Vancouver - Reykjavik.

Dela sotsmalnyh setyah
Facebook Google Twitter

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top