Πτήση Βανκούβερ - Ρέικιαβικ είναι διαθέσιμη δύο φορές την εβδομάδα

Πτήση Βανκούβερ - Ρέικιαβικ θα λάβει χώρα όλο το χρόνο. Αεροπορικές Icelandair είναι η κύρια αεροπορική εταιρεία της Ισλανδίας. Είναι μέρος της συμμαχίας Ομάδα Icelandair και πετά από το 2015 σε 39 πόλεις σε 16 χώρες.
Λόγω του γεγονότος ότι το διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ έχει αυξήσει τη ζήτηση για Icelandair πτήσεις, η εταιρεία αποφάσισε να πάει σε μια υπηρεσία μεταφοράς επιβατών όλο το χρόνο.Η εταιρική σχέση μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας Icelandair και το αεροδρόμιο του Βανκούβερ ξεκίνησε το 2014, όταν προστέθηκε σε πτήση προς το Βανκούβερ - Ρέικιαβικ . Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα σύνολο, πτήσεις προς Ρέικιαβικ θα λειτουργεί από Boeing 757 δύο φορές την εβδομάδα (Παρασκευή και Κυριακή).

Η επιστροφή πτήση προς το Βανκούβερ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και Σάββατο. Το 2018 σχεδιάζεται η αύξηση του αριθμού των πτήσεων Βανκούβερ - Ρέικιαβικ και πίσω έως 3 φορές την εβδομάδα.Τα ιστοσελίδα TravelPapa επιβάτες έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να κλείσετε φτηνές πτήσεις σε διάφορες διαδρομές, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων προς Βανκούβερ - Ρέικιαβικ.

Μοιραστείτε sotsmalnyh setyah
Facebook Google έξαψη

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top