Ανακαλύψτε τα μυστήρια της Αιγύπτου με το TravelPapa

Η καλοκαιρινή περίοδος πρόκειται να έρθει και είναι καιρός να σκεφτούμε τον προγραμματισμό των επόμενων καλοκαιρινών διακοπών σας έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο την παραμονή σας στη θάλασσα αλλά και να απολαύσετε όσο το δυνατόν αξέχαστες εντυπώσεις,

Αυτή τη φορά το TravelPapa έχει επιλέξει τις πιο εντυπωσιακές τέσσερις εκδρομές στην Αίγυπτο , που παρέχονται από τους επαγγελματίες ξεναγούς μας, για να σας προσφέρουμε αυτό το καλοκαίρι. Ελέγξτε τα έξω!

Οι πυραμίδες που χτίστηκαν σε μια εποχή που η Αίγυπτος ήταν ένας από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους πολιτισμούς στον κόσμο, ειδικά οι Μεγάλες Πυραμίδες της Γκίζας - είναι μερικές από τις πιο θαυμάσιες ανθρωπογενείς κατασκευές στην ιστορία. Η τεράστια κλίμακα τους αντικατοπτρίζει τον μοναδικό ρόλο του φαραώ, ή του βασιλιά, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αρχαία αιγυπτιακή κοινωνία. Πάνω από 4.000 χρόνια αργότερα, οι αιγυπτιακές πυραμίδες εξακολουθούν να διατηρούν μεγάλο μέρος της μεγαλειότητάς τους, προσφέροντας μια ματιά στο πλούσιο και ένδοξο παρελθόν της χώρας. Νιώστε τον εαυτό σας στο αρχαίο πνεύμα του παρελθόντος, κατά τη διάρκεια της μονοήμερης περιήγησης στις μεγάλες πυραμίδες της Γκίζας.

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό της TravelPapa Esraa Ahmed )

Η περιήγηση σε οκτώ ώρες minivan περιλαμβάνει επίσκεψη σε όλα τα αξιοθέατα της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, ξεκινώντας από το τζαμί Mohammed Ali και στο Τζαμί Σουλτάν Χασάν, περπατώντας κατά μήκος των κύριων δρόμων της πόλης του Καΐρου , ακούγοντας την ιστορία της πόλης και της χώρας Γενικά, μαθαίνοντας μερικούς τοπικούς μύθους και λαμβάνοντας τις πιο γραφικές φωτογραφίες ποτέ. Βιάσου!

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό του Moustafa του TravelPapa)


Η μονοήμερη εκδρομή με τα πόδια θα σας παρουσιάσει ένα από τα κύρια μουσεία τέχνης της πόλης, το οποίο δημιουργήθηκε μεταξύ 1899 και 1929 (μπορείτε να το φανταστείτε ;!). Έχει σχεδιαστεί σε ένα στυλ, ενσωματώνοντας την ευρωπαϊκή αρτ νουβό και το ροκοκό με πολλές παραδοσιακές ισλαμικές αρχιτεκτονικές μορφές, συμπεριλαμβανομένου του οθωμανικού. Η αρχιτεκτονική του παλατιού, οι εσωτερικές διακοσμήσεις και τα έπιπλα είναι μοντέρνα σε στιλ Arabesque. Η συλλογή του μουσείου είναι το πιο πλήρες αντιπροσωπευτικό σύνολο της «οθωμανικής» τέχνης. Επιπλέον, το μουσείο περιλαμβάνει πρώιμα ισλαμικά χειρόγραφα και σπάνιες συλλογές κεντημένων υφασμάτων. Έτσι, εάν είστε ο ανεμιστήρας των επισκεπτών των μουσείων ή θαυμάζετε την τέχνη, αυτή η περιοδεία είναι σίγουρα για εσάς.

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό της TravelPapa Esraa Ahmed)

Η ιδιωτική ολοήμερη ξενάγηση οκτώ ωρών θα σας δώσει τις καλύτερες στιγμές από τα αρχαία μνημεία της Δυτικής Όχθης και της Ανατολικής Όχθης του Λούξορ. Αυτά τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν όλα τα κύρια τοπικά αξιοθέατα, όπως η κοιλάδα των βασιλέων (Νεκρόπολη των Θηβών), ο ναός του Ραμσή ΙΙ (Medinet Habu), ο Κολοσσός των Μεμνόν και Καρνάκ και οι ναοί του Λούξορ. Θα καθοδηγηθείτε από έναν εξουσιοδοτημένο οδηγό Αιγυπτιολόγου Ragab El Motgalye και θα μεταφερθείτε σε όλα τα σημεία με ιδιωτικό κλιματιζόμενο όχημα. Απλά πρέπει να ρωτήσετε!

Ενδιαφερόμενος? Ελέγξτε τις πιο προσιτές αεροπορικές πτήσεις προς Κάιρο ή Αίγυπτος γενικά στο www.travelpapa.com !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top