TravelPapa предупреждава: Аерофлот забранено транспортирането на кучета брахицефална породи

Авиокомпанията "Аерофлот-руски авиолинии" е един от първите авиокомпании в света. И е част от втората по големина авиокомпания алианс Sky Team. В допълнение, Аерофлот е носител на наградата "Най-добра авиокомпания в Източна Европа", както и един от трите най-бързо развиващи авиокомпании в света.
Аерофлот авиокомпания забрани транспортирането на кучета брахицефална породи (с кратко муцуна) на всички полети Aeroflot , независимо от продължителността на полета.Това се отнася за следните породи: пекинез, Boxer, Пъг, Shih Дзъ, Бостън териер, белоглави (белгийски, bryusselsiky), японски хин, булдог (американски, английски, френски), Бордо куче.Кучетата не могат да се извършват на борда на самолета и в товарното отделение. Това се дължи на структурата на респираторни функции животни и повишена чувствителност към стрес и температурни промени. Качете се на самолет с животните забранени заради тези качества на породите кучета споменати по-горе са по-изложени на риск от задушаване.

Когато резервиране на билети за авиокомпанията Аерофлот не забравяйте да научат правилата за транспортиране на животни от служителите на авиокомпаниите, за да защитят своите домашни любимци. Книга и купи полети самолетни билети Аерофлот фирми онлайн TravelPapa.com

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top