TravelPapa figyelmeztet: Aeroflot betiltották szállításához kutyák brachycephalic fajták

A légitársaság „Aeroflot orosz Airlines” az egyik első légitársaság a világon. Ez is része a második legnagyobb légitársasági szövetség Sky Team. Ezen túlmenően, az Aeroflot a díjazott „Best Airline in Eastern Europe”, valamint a három leggyorsabban növekvő légitársaság a világon.
Aeroflot légitársaság megtiltotta a szállítás kutyák brachycephalic fajták (rövid pofa) minden Aeroflot járatok , függetlenül az a repülés időtartama.Ez vonatkozik az alábbi fajták: pekingi, Boxer, mopsz, Shih Tzu, Boston terrier, Griffon (belga, bryusselsiky), Japán Chin, bulldog (amerikai, angol, francia), bordó kutya.Kutyák nem lehet elvégezni a repülőgép fedélzetén, és a raktérben. Ez annak köszönhető, hogy a szerkezet a légzési funkció állatok és fokozott érzékenység a stressz és a hőmérséklet-változás. Hop egy síkban az állatokkal betiltották, mert ezek a tulajdonságok a kutyafajták fent említett nagyobb kockázatnak vannak kitéve a fulladás.

Amikor jegyrendelés a légitársaság Aeroflot ne felejtsük el, hogy megtanulják a szabályokat állatok szállítása a légitársaság alkalmazottai, hogy megvédjék a háziállatok. Könyv és vásároljon repülőjegyet járatok Aeroflot cégek internetes TravelPapa.com

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top