Travel varnar: Aeroflot förbjudit transport av hundar brakycefala raser

Flygbolaget "Aeroflot-Russian Airlines" är ett av de första flygbolagen i världen. Det är en del av den näst största flygbolagsalliansen Sky Team. Dessutom är Aeroflot vinnare av utmärkelsen "Best Airline i Östeuropa" samt en av de tre snabbast växande flygbolag i världen.
Aeroflot flygbolag har förbjudit transport av hundar brakycefala raser (med en kort nos) på alla flyg Aeroflot , oavsett hur länge flygningen.Detta gäller följande raser: pekingese, Boxer, mops, Shih Tzu, Boston terrier, Griffon (belgiska, bryusselsiky), japanska Chin, bulldog (American, engelska, franska), bordeaux hund.Hundar får inte bäras ombord på flygplan och i lastrummet. Detta beror på att strukturen hos de respiratoriska funktionen djuren och deras ökade känslighet för stress och temperaturförändringar. Hoppa på ett plan med djuren förbjudna på grund av dessa egenskaper hos de hundraser som nämns ovan är större risk för kvävning.

När du bokar biljetter på flygbolaget Aeroflot glöm inte att lära sig reglerna för transport av djur från flygbolaget anställda att skydda sina husdjur. Bok och köpa flygbiljetter flyg Aeroflot företag på nätet TravelPapa.com

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top