TravelPapa waarschuwt: Aeroflot verboden het vervoer van honden kortschedelig rassen

De luchtvaartmaatschappij "Aeroflot-Russian Airlines" is een van de eerste luchtvaartmaatschappijen in de wereld. Het maakt deel uit van de op één na grootste luchtvaartalliantie Sky Team. Bovendien, Aeroflot is de winnaar van de award "Best Airline in Oost-Europa", alsmede één van de drie snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen ter wereld.
Aeroflot luchtvaartmaatschappij heeft het vervoer van honden kortschedelig rassen (met een korte snuit) voor alle verboden Aeroflot vluchten , ongeacht de duur van de vlucht.Dit geldt voor de volgende rassen: pekinees, Boxer, Pug, Shih Tzu, Boston Terrier, Griffon (Belgian, bryusselsiky), Japans Chin, bulldog (Amerikaans, Engels, Frans), bordeaux dog.Honden kunnen niet aan boord van het vliegtuig en in het laadruim worden uitgevoerd. Dit komt door de structuur van de respiratoire functie dieren en hun verhoogde stressgevoeligheid en temperatuurveranderingen. Hop op een vlak met de dieren verboden vanwege deze eigenschappen van de bovengenoemde hondenrassen lopen een groter risico op verstikking.

Bij het boeken van tickets van de luchtvaartmaatschappij Aeroflot vergeet niet om de regels voor het vervoer van dieren te leren van de luchtvaartmaatschappij werknemers om hun huisdieren te beschermen. Boek en kopen vliegtickets vluchten Aeroflot bedrijven online TravelPapa.com

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top