Bezoek Kroatië met TravelPapa

De lente is langzaam aan het einde en het is zeker de tijd om uw reisbestemming voor deze zomer te kiezen en begin met de planning van uw route gedetailleerder.

Na de koude winter en het lange jaar in de stad proberen reizigers hun avontuur zo te plannen, zodat ze niet alleen veel architectonische bezienswaardigheden en historische plaatsen kunnen zien, maar tegelijkertijd ook dicht bij de zee blijven.

Kunt u nog zo'n bestemming voor deze zomer beslissen? Heb je al nagedacht over ... Kroatië ? TravelPapa Team heeft de meest interessante rondleidingen gekozen, die door onze professionele privégidsen u deze zomer aanbieden. (PS is alweer een spannende verrassing voor alle fans van Game Thrones.). Check ze uit!

De stadsreis van Dubrovnik leidt u door alle belangrijke hoogtepunten van de oude binnenstad van Dubrovnik en het is een populaire bezienswaardigheid. De excursie omvat het bezoeken van dergelijke plekken zoals het harmonieuze Sponza Palace, de sublieme barokke kerk van St. Blasius en de elegante Orlando-kolom die in het midden van het plein ligt. Daarnaast ziet u de verborgen plaatsen waar de geschiedenis van deze prachtige stad gesmeed is, zodat de spannende verhalen uit de geschiedenis van de stad van ongeveer 2000 jaar lang, middeleeuwse sfeer, rustige geest van de gezellige smalle straatjes, goede stemming en veel indrukken Zijn helemaal gegarandeerd!

Bekijk de goedkoopste vliegtickets naar Dubrovnik .

(Foto door TravelPapa's privé gids Ivan Vukovic )

  Deze excursie introduceert u de oudste inheemse Kroatische stad aan de Adriatische Zee, die zich in de meest beschermde natuurlijke haven bevindt in het centrum van de oostkust van de Adriatische Zee.
Smalle geplaveide straten, stenen huizen en de overblijfselen van de stadsmuren geven de stad Sibenik deze speciale, romantische mediterrane sfeer.
De belangrijkste bestemming van de tour is vertegenwoordigd door de kathedraal van St. JAcob, die niet alleen onder de Kroatische, maar ook in de Europese architectuurmonumenten uniek wordt beschouwd. Wil je dat speciale middeleeuwse geest zelf voelen? Je moet gewoon vragen!


(Foto door TravelPapa's privé gids Irena Kuac )

 

Het beste wat ooit fans van Game of Thrones ooit kunnen voorstellen. Samen met TravelPapa's professionele privé gids kunt u enkele van de belangrijkste filmlocaties van de beroemde verhalen bezoeken. De excursie omvat het bezoeken van dergelijke plaatsen van Game of Thrones als King's Landing en het beste panoramisch uitzicht op het, de residentie van de Koning van de Andals en de eerste mannen, verschillende uitzichten naar de magische stad Quarth, het huis van de Undying En veel andere dingen. Naast het bezoeken van de plaatsen uit de verhalen gaat u hun echte geschiedenis horen. Een dergelijke thematour is een geweldige manier om meer te leren over de geschiedenis van Dubrovnik en de belangrijkste bezienswaardigheden op de meest unieke en ongewone manier!

(Foto door TravelPapa's privé gids Peggy Brailo )

Geïnteresseerd? Begin met uw zomervakantie naar Kroatië vandaag en zoek nog meer interessante tours op www.travelpapa.com !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top