Emirates въвежда нови правила за използването на електронни устройства по време на полети до / от САЩ

Пътниците заминават на Съединените щати с Emirates Airlines с междинно кацане в Дубай, ще бъде в състояние да използват своите таблети и лаптопи само в първата част от пътуването си, както и по време на транзитна спирка в Дубай.Всички електронни устройства трябва да бъдат депозирани персонал по сигурността, точно преди да се качите на полет до САЩ . Пътниците не могат да се тревожат за
безопасността на електронни устройства. Добрата новина е, че авиокомпанията предлага тази услуга безплатно.

Пътниците трябва да знаят, че няма да щателна проверка на ръчен багаж на директни полети до Дубай - Съединените щати . С цел да се избегне евентуално забавяне на полети до пътниците първо трябва да се опаковат електроника в багажа по време на регистрацията .

Според авиокомпанията Emirates , по време на полети 90% от пътниците са свързани чрез WI-FI смартфони. Останалите 10% се използва лаптопи и таблети. Тим Кларк, президент емирства авиокомпания, се надява, че това нововъведение ще даде възможност да се отпуснете по време на пътници дълго пътуване със самолет , както и да се насладите на услугата на борда на самолета и от гледане на филми - новости.

Нови правила за електронен транспорт, когато въздушния транспорт не се отнасят за превоз на медицински изделия на борда на самолета. Също така, това правило не се прилага за пътници, които пристигат Emirates Airlines в САЩ със стоп в Милано или Атина, както и полети до други дестинации.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top