Emirates új szabályokat vezet be az elektronikus eszközök használatát a repülés során a / a magyar

Az utasok térni az Egyesült Államok Emirates Airlines átszállással Dubai, képes lesz használni a táblagépeket és laptopokat csak az első része az utazás, valamint során a megállóhely Dubaiban.Minden elektronikus eszközöket kell elhelyezni a biztonsági személyzet előtt felszállt a járat az Egyesült Államokban . Az utasok nem kell aggódnia
a biztonsági elektronikus eszközök. A jó hír az, hogy a légitársaság kínálja ezt a szolgáltatást ingyen.

Az utasoknak tudniuk kell, hogy lesz egy alapos vizsgálata kézipoggyász a non-stop járatot Dubai - az Egyesült Államokban . Annak érdekében, hogy elkerüljék a késedelmeket járat az utasok először be kell csomagolni elektronika csomagtér regisztráció során .

Szerint Emirates légitársaság , repülés során 90% az utasok is csatlakozik Wi-Fi okostelefonokon. A fennmaradó 10% a laptopok és tabletták. Tim Clark elnök Emirates Airline, reméli, hogy ez az innováció ad az utasok a lehetőséget a kikapcsolódásra egy hosszú légi utazás , és élvezze a szolgáltató a repülőgép fedélzetén és a filmnézés - újdonságok.

Új szabályok az elektronikus szállítás esetén a légi utazás nem vonatkozik a szállításra az orvostechnikai eszközök a repülőgép fedélzetén. Továbbá, ez a szabály nem vonatkozik az utasai Emirates Airlines az USA-ban a stop Milánóban vagy Athén, valamint a járatok más helyekre.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top