Emirates inför nya regler för användning av elektronisk utrustning under flygningar till / från USA

Passagerare avgår USA med Emirates Airlines med en mellanlandning i Dubai, kommer att kunna använda sina tabletter och bärbara datorer bara i den första delen av resan, liksom under transitering stopp i Dubai.Alla elektroniska apparater måste deponeras säkerhetspersonal strax innan ombordstigning flygning till USA . Passagerare kan inte oroa
sig för säkerheten i elektroniska apparater. Den goda nyheten är att flygbolaget erbjuder denna tjänst gratis.

Passagerarna måste veta som kommer att vara en noggrann inspektion av handbagage på non-stop flyg till Dubai - USA . För att undvika förseningar i flyg till passagerare måste först packa elektronik i bagaget under registreringen .

Enligt Emirates flygbolag , under flyg 90% av passagerarna är anslutna till med WI-FI smartphones. Resterande 10% med användning av bärbara datorer och tabletter. Tim Clark, VD Emirates Airline, hoppas att denna innovation kommer att ge passagerarna möjlighet att slappna av under en lång flygresa , och njuta av tjänsten ombord på flygplanet och från att titta på filmer - nyheter.

Nya regler för elektroniska kommunikationer när flyget inte gäller transport av medicintekniska produkter ombord på flygplan. Dessutom gör denna regel inte för passagerare som flyger Emirates Airlines i USA med ett stopp i Milano eller Aten, liksom flygningar till andra destinationer.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top