Emirates introduceert nieuwe regels voor het gebruik van elektronische apparatuur tijdens vluchten naar / uit de VS

Passagiers vertrekken de Verenigde Staten met Emirates Airlines met een tussenstop in Dubai, in staat om hun tablets en laptops gebruiken alleen in het eerste deel van uw reis, evenals tijdens een transit stop in Dubai zal zijn.Alle elektronische apparaten moeten worden gestort beveiligingspersoneel net voor het instappen van de vlucht naar de Verenigde Staten . Passagiers kunnen zich geen zorgen over
de veiligheid van elektronische apparaten. Het goede nieuws is dat de luchtvaartmaatschappij biedt deze service gratis.

Passagiers moeten weten dat een grondige inspectie van zijn handbagage op non-stop vluchten naar Dubai - de Verenigde Staten . Om vertragingen in de vluchten naar de passagiers te voorkomen moet eerst elektronica in te pakken de bagage tijdens de registratie .

Volgens Emirates maatschappijen tijdens vluchten 90% van de passagiers zijn verbonden via Wi-Fi smartphones. De resterende 10% behulp laptops en tablets. Tim Clark, President Emirates Airline, hoopt dat deze innovatie passagiers de mogelijkheid om te ontspannen tijdens een zal geven op lange vliegreizen , en om de dienst aan boord van het vliegtuig en van het kijken naar films te genieten - nieuwigheden.

Nieuwe regels voor elektronische vervoer bij vliegreizen is niet van toepassing op vervoer van medische hulpmiddelen aan boord van het vliegtuig. Ook heeft deze regel niet van toepassing op passagiers die Emirates Airlines in de VS met een stop in Milaan of Athene, evenals vluchten naar andere bestemmingen.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top