Полет по-често с TravelPapa

Когато искате да хоп на самолета, цената на билета може да бъде равно на цялата стойност на празника. И ако полетът е почти безплатно, вие няма да пътуват по-често, нали? С програмата за лоялни клиенти имат възможност да лети по-евтино и повече. Натрупването на миля може да изглежда дълъг и сложен, но това е само на пръв поглед.
travelpapa евтини полети

Има няколко програми за честота на пътуванията:

Регистрирайте се, за да се натрупа мили.

За да спечелите мили, трябва да бъдат регистрирани в уебсайта на програмата. След това можете да изберете няколко авиокомпании, с които можете да резервирате полети по-често. И с всеки полет с тази авиокомпания и авиокомпания-партньор ще трупате мили.

Направете покупки и вкусна обядвам

Много редовни клиенти програми, които работят с много магазини и ресторанти. В този случай, можете да се регистрирате един или повече кредитни / дебитни карти, както и възможности за пазаруване в тези магазини, вие ще спечелите мили за бъдещи полети .

Използвайте вашата кредитна карта

Сред многото банкови кредитни карти, изберете тези, с които е възможно да се печелят мили за въздушния транспорт . Майлс се натрупват при поръчване на кредитна карта и използвайте само оригинален кредита. Също така, можете да получите до 50,000 мили, когато се използва по време на първите три месеца на минималната сума за кредитиране. Просто плащат вашата кредитна карта си сметка, покупки, и в края на месеца фондът сметката си. Това е най-бързият и лесен начин да се натрупват мили за въздушния транспорт .

наемане на кола

Всеки път, когато наемете кола, не забравяйте да посочите няколко редовни клиенти пътници . Някои компании могат да налагат малка такса, но ще бъде най-полезно да плати $ 1 повече за коли под наем, както и натрупаната броя на въздушни мили.
Както можете да видите, че има много начини да се натрупват за пътуване на метри от това, което вие вече правите всеки ден. Ти просто трябва да се възползват от програмите, които дават възможност да се превърне ежедневните разходи в евтин в бъдеще.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top