Πετάξτε τις περισσότερες φορές με TravelPapa

Όταν θέλετε να hop σε ένα αεροπλάνο, η τιμή του εισιτηρίου μπορεί να είναι ίσο με το συνολικό κόστος των διακοπών. Και αν η πτήση ήταν σχεδόν δωρεάν, θα ταξιδεύουν πιο συχνά, έτσι δεν είναι; Με πρόγραμμα τακτικών επιβατών έχουν την ευκαιρία να πετάξει φθηνότερα και περισσότερο. Η συγκέντρωση μιλίων μπορεί να φαίνεται μακρά και περίπλοκη, αλλά αυτό είναι μόνο με την πρώτη ματιά.
travelpapa φτηνές πτήσεις

Υπάρχουν πολλά προγράμματα τακτικών επιβατών:

Εγγραφείτε για να συσσωρεύονται μίλια.

Για να κερδίσετε μίλια, θα πρέπει να καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε πολλές αεροπορικές εταιρείες, με τους οποίους μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά πιο συχνά. Και με κάθε πτήση με αυτή την αεροπορική εταιρεία και αεροπορικών εταιρειών-εταίρος θα προκύψουν μίλια.

Κάντε τις αγορές και νόστιμο δείπνο

Πολλά προγράμματα τακτικών επιβατών που εργάζονται με πολλά καταστήματα και εστιατόρια. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να καταχωρήσετε μία ή περισσότερες πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες, και ψώνια σε αυτά τα καταστήματα, θα κερδίζετε μίλια για τις μελλοντικές πτήσεις .

Χρησιμοποιήστε την πιστωτική σας κάρτα

Μεταξύ των πολλών τραπεζικές πιστωτικές κάρτες, επιλέγουν εκείνες με τις οποίες είναι δυνατόν να κερδίζουν μίλια για αεροπορικά ταξίδια . Μίλια συγκεντρώνονται κατά την παραγγελία μια πιστωτική κάρτα και να χρησιμοποιούν μόνο το αρχικό δάνειο. Επίσης, μπορείτε να λάβετε έως και 50.000 μίλια όταν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών του ελάχιστου ποσού δανεισμού. Απλά να πληρώσει την πιστωτική σας κάρτα σας λογαριασμού, αγορές, και στο τέλος του ταμείου μήνα στο λογαριασμό σας. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να συγκεντρώσετε μίλια για αεροπορικά ταξίδια .

ενοικίαση αυτοκινήτων

Κάθε φορά που θα νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, φροντίστε να καθορίσετε μια σειρά τακτικών επιβατών των επιβατών . Ορισμένες εταιρείες μπορούν να χρεώνουν ένα μικρό ποσό, αλλά θα είναι πιο ευεργετικό να πληρώσει $ 1 επιπλέον για την ενοικίαση αυτοκινήτου, και το συσσωρευμένο αριθμό των μιλίων αέρα.
Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συγκεντρώσει ταξιδιωτικά μίλια κάνοντας αυτό που ήδη κάνουμε κάθε μέρα. Απλά πρέπει να επωφεληθούν από προγράμματα που επιτρέπουν να μετατρέψει καθημερινά έξοδα σε ένα φτηνό στο μέλλον.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top