Vlieg vaker met TravelPapa

Wanneer u wilt hop op een vliegtuig, kan de prijs van een kaartje de volledige kosten van de vakantie te evenaren. En als de vlucht was bijna gratis, zou je vaker reist, vind je niet? Met frequent flyer programma hebben de mogelijkheid om goedkoper en meer vliegen. De accumulatie van mijlen kan lang en ingewikkeld lijken, maar het is slechts op het eerste gezicht.
travelpapa goedkope vluchten

Er zijn verschillende programma's voor frequent flyers:

Meld u aan om mijlen te verzamelen.

Om mijlen te verdienen, moet je geregistreerd op de website van het programma. Vervolgens kunt u verschillende luchtvaartmaatschappijen, met wie u vluchten boeken vaker. En bij elke vlucht met deze luchtvaartmaatschappij en airline-partner vindt u mijl ten goede komen.

Aankopen en dineer

Veel frequent flyer-programma's werken met veel winkels en restaurants. In dat geval kunt u een of meer credit / debit cards, en winkelen registreren op deze winkels, zult u mijlen voor toekomstige earn vluchten .

Gebruik uw credit card

Onder de vele bank credit cards, kies dan die waarmee het mogelijk is om mijlen te verdienen vliegreizen . Mijlen worden verzameld bij het bestellen van een creditcard en gebruik alleen de oorspronkelijke lening. Ook kunt u ontvangen tot maximaal 50.000 mijl bij gebruik tijdens de eerste drie maanden van het minimum bedrag kredietverlening. Gewoon betalen uw credit card uw account, aankopen, en aan het eind van de maand fonds uw account. Dit is de snelste en eenvoudigste manier om mijlen voor accumuleren vliegreizen .

autoverhuur

Elke keer als je een auto huurt, moet u een aantal frequent flyer specificeren passagiers . Sommige bedrijven kunnen een kleine vergoeding, maar je zult het meest gunstig voor $ 1 meer voor een auto huren, en de geaccumuleerde aantal lucht mijl te betalen.
Zoals u kunt zien, zijn er vele manieren om te reizen mijlen verzamelen door te doen wat je al elke dag te doen. Je hoeft alleen maar om te profiteren van programma's die het mogelijk maken om dagelijkse uitgaven te zetten in een goedkoop in de toekomst.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Alena Shapovalova

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top