Вашата лична употреба чрез Непал от TravelPapa

Искали ли сте някога да научите повече за древната култура и необичайни обичаи, внимателно пази традициите и по възможно най-спокойната атмосфера, да слушате звуците на разразилата се реки и дивата природа или се насладите на невероятна красота на връх Еверест? След това ... всичко е въпрос на Непал!

Федералната Демократична република Непал е доста малък излаз на море хималайска държава, разположена в Южна Азия, направо между Индия и Китай. Непал се счита за най алпийски страна в света, тъй като е разположен на височина от около 3000 метра над морското равнище.

(Снимка от TravelPapa частния екскурзовод Шанкар Panday )

Цялата територия на Непал е широк около 200 километра и всички основни видове климата могат да бъдат намерени около него, като се започне от тропическата жега на юг и до пустините алпийските на север, така че е доста лесно да планирате пътуването си в страната , в зависимост от целите, които ще се постигне. В случай, ако ще на дълъг поход, по-добре е да посетите Непал през пролетта, или като се започне от септември и до самия край на декември. Освен това, най-популярните и "претъпкани" месеца се считат за април и октомври. Лято е доста дъждовно в Непал и през зимата там е невероятен студ и много, много сняг.

Катманду е столицата на страната, която в същото време се счита за най-големият град в света. На пръв поглед, градът може да изглежда, че е пълен с прах, шум, пренаселени улици, огромен брой най-разнообразни средства, шумни пазари и много много други дразнещи неща. Но щом започнете да свикне с абсолютно различен начин на живот на града, става все повече и по-красиви, със своята красива архитектура, многобройни исторически паметници и невероятно гостоприемните местни граждани. Катманду остава в съзнанието си завинаги, благодарение на своите живописни зелени хълмове и мирно изгрева над цялата си девствена природа. Уникалният град Катманду няма да остави никого безразличен след престоя им.

TravelPapa е частни екскурзоводи от Непал предлагат на своите пътници голям брой най-разнообразни екскурзии на различна тема, продължителност, трудност и цени. Разбира се, пътуването трябва да започне от столицата на страната, които могат да бъдат изследвани с кола или пеша , в зависимост от вашите предпочитания. След това трябва да напълно да посетите природните красоти на Непал, представлявани от спиращи дъха гледки към Gorepani Фул Хил , на световно известния връх Еверест, толкова популярна amog чуждестранните посетители Анапурна Circuit и много, много други неща. Трябва само да изберете най-подходящия за вас, за да започне една от най-незабравими приключения в живота си!


(Снимка от TravelPapa частния екскурзовод Nabin Devkota )

Проверете още повече обиколки и екскурзии в Непал и да откриете най-достъпни самолетните билети до вашата дестинация за www.travelpapa.com !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top