Az Ön személyes idegenvezetőt Nepál TravelPapa

Szeretett volna többet megtudni az ősi kultúra és szokatlan szokások, gondosan megőrzött hagyományok és a leginkább nyugodt légkör lehetséges, hallgatni a hangokat a tomboló folyók és a vad természet, vagy csodálja meg a lenyűgöző szépségét a Mount Everest? Akkor ... ez az egész a nepáli!

A Szövetségi Demokratikus Köztársaság Nepál egy elég kicsi tengerparttal himalájai országban található, a dél-ázsiai, egyenes India és Kína között. Nepál tartják a leginkább alpesi ország a világon, mivel ez található a magassága mintegy 3000 méteres tengerszint feletti magasságban.

(Fotó: TravelPapa privát idegenvezető Shankar Panday )

Az ország egész területén Nepál mintegy 200 kilométer széles, és az összes főbb éghajlati típusok megtalálhatók körül, kezdve a trópusi hőség, a Dél-és míg az alpesi sivatagok az északi, így elég könnyen megtervezheti útvonalát az ország attól függően, hogy milyen célokat is fog elérni. Abban az esetben, ha mész egy hosszú túra, akkor jobb, látogasson Nepál tavasszal, vagy kezdve szeptember és egészen a legvégéig decemberben. Amellett, hogy a legnépszerűbb és a „zsúfolt” hónapig tartják április és október. Nyári meglehetősen esős Nepálban és télen van egy hihetetlen hideg és sok, sok hó.

Katmandu a főváros, az ország, amely egyidejűleg tartják a legnagyobb város a világon. Az első látvány, a város tűnhet, mintha csupa por, zaj, zsúfolt utcák, rengeteg a legkülönbözőbb járművek, hangos piacok és sok sok más bosszantó dolog. De ahogy elkezdi megszokja a teljesen más életmód, a város, hogy egyre több és szebb, annak gyönyörű építészet, számos történelmi emlékek és hihetetlenül vendégszerető helyi lakosok. Kathmandu marad a fejedben örökre, mert a festői zöld dombok és a békés napkelte mindenekelőtt érintetlen természet. Az egyedülálló város Katmandu nem hagy senkit közömbösen ottlétük után.

TravelPapa „s magán idegenvezetők Nepálból kínálja utazók nagyszámú legváltozatosabb túrák és kirándulások a másik téma, időtartam, nehézség és az árak. Természetesen az utazás kell kezdeni a főváros, az ország, amely lehet vizsgálni autóval vagy gyalog , a beállításaitól függően. Akkor teljesen fel a természeti szépségeit Nepál képviselik lélegzetelállító kilátást Gorepani Pul Hill , a világszerte ismert Mount Everest annyira népszerű Amog a külföldi látogatók Annapurna Circuit és még sok más dolog. Csak ki kell választani a legmegfelelőbb az Ön számára kezdeni az egyik felejthetetlen kalandok az életedben!


(Fotó: TravelPapa privát idegenvezető Nabin Devkota )

Nézz még több túrák, kirándulások Nepálban és felfedezzék a legolcsóbb repülőjegy , hogy az úti cél www.travelpapa.com !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top