Το προσωπικό σας οδηγό μέσα από το Νεπάλ από TravelPapa

Έχετε ποτέ ήθελαν να μάθουν περισσότερα για τον αρχαίο πολιτισμό και ασυνήθιστα έθιμα, φυλάσσονται προσεκτικά παραδόσεις και η πιο ειρηνική ατμόσφαιρα είναι δυνατόν, να ακούσετε τους ήχους των μαίνονται ποτάμια και άγρια ​​φύση ή να θαυμάσετε την εκπληκτική ομορφιά του Έβερεστ; Τότε ... είναι όλα σχετικά με το Νεπάλ!

Η Ομοσπονδιακή Λαϊκή Δημοκρατία του Νεπάλ είναι μια πολύ μικρή μεσόγεια χώρα των Ιμαλαΐων, που βρίσκεται στη Νότια Ασία, ευθεία μεταξύ της Ινδίας και της Κίνας. Νεπάλ θεωρείται ο πιο αλπική χώρα στον κόσμο, καθώς είναι τοποθετημένο σε ύψος περίπου 3000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό TravelPapa του Σανκάρ Panday )

Το σύνολο του εδάφους του Νεπάλ είναι περίπου 200 χιλιόμετρα πλάτος και όλα τα βασικά είδη του κλίματος μπορεί να βρεθεί γύρω από αυτό, ξεκινώντας από την τροπική ζέστη στο Νότο και μέχρι τις ερήμους των Άλπεων στον Βορρά, έτσι είναι αρκετά εύκολο να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στη χώρα , ανάλογα με τους στόχους που πρόκειται να επιτευχθούν. Σε περίπτωση, εάν πρόκειται για μια μακρά πεζοπορία, είναι καλύτερα να επισκεφθείτε το Νεπάλ, την άνοιξη, ή από τον Σεπτέμβριο και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου. Πέρα από αυτό, τα πιο δημοφιλή και «γεμάτο» μήνες θεωρούνται Απρίλιο και τον Οκτώβριο. Το καλοκαίρι είναι πολύ βροχερό στο Νεπάλ και το χειμώνα υπάρχει ένα απίστευτο κρύο και πολλά, πολλά χιόνια.

Κατμαντού είναι η πρωτεύουσα της χώρας, το οποίο την ίδια στιγμή θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο. Κατά την πρώτη ματιά, η πόλη μπορεί να φαίνεται σαν να είναι γεμάτο σκόνη, θόρυβος, υπερπλήρεις δρόμους, τεράστιος αριθμός από τα πιο ποικίλα οχήματα, δυνατά αγορές και πολλά πολλά άλλα ερεθιστικό πράγματα. Αλλά δεδομένου ότι αρχίζετε να συνηθίσει το απολύτως διαφορετικό τρόπο ζωής της πόλης, είναι όλο και πιο όμορφη, με πανέμορφη αρχιτεκτονική, πολλά ιστορικά μνημεία και απίστευτα φιλόξενοι τοπικούς πολίτες. Κατμαντού μένει στο μυαλό σου για πάντα, λόγω γραφικό καταπράσινους λόφους της και την ειρηνική ανατολή του ηλίου πάνω απ 'όλα ανέγγιχτη φύση του. Η μοναδική πόλη του Κατμαντού δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο μετά από την διαμονή τους.

TravelPapa ιδιωτικό ξεναγοί «s από το Νεπάλ προσφέρουν στους επιβάτες τους ένας μεγάλος αριθμός από τις πιο ποικίλες περιηγήσεις και εκδρομές διαφορετικό θέμα, διάρκεια, δυσκολία και τις τιμές. Φυσικά, το ταξίδι θα πρέπει να ξεκινήσει από την πρωτεύουσα της χώρας, το οποίο μπορεί να εξερευνηθεί με αυτοκίνητο ή με τα πόδια , ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επισκεφθείτε εντελώς τις φυσικές ομορφιές του Νεπάλ, εκπροσωπούμενη από τις απόψεις που κόβουν την ανάσα των Gorepani Pul Χιλ , παγκόσμια γνωστό το όρος Έβερεστ, τόσο δημοφιλές amog τους ξένους επισκέπτες Annapurna Circuit και πολλά πολλά άλλα πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για σας να ξεκινήσετε μια από τις πιο αξέχαστες περιπέτειες στη ζωή σας!


(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό TravelPapa του Nabin Devkota )

Ελέγξτε ακόμα πιο περιηγήσεις και εκδρομές στο Νεπάλ και να ανακαλύψετε τις πιο προσιτές αεροπορικά εισιτήρια για τον προορισμό σας σε www.travelpapa.com !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top