Uw persoonlijke gids door Nepal van TravelPapa

Heb je ooit wilde weten over de oude cultuur en ongewone gewoonten te leren, zorgvuldig bewaarde tradities en de meest rustige sfeer mogelijk is, luisteren naar de geluiden van de woeste rivieren en wilde natuur of bewonder de verbazingwekkende schoonheid van de Mount Everest? Dan ... het is allemaal over Nepal!

De Federale Democratische Republiek Nepal is een vrij klein ingesloten Himalaya land, gelegen in het Zuid-Azië, recht tussen India en China. Nepal wordt beschouwd als de meest alpine land in de wereld, want het is gelegen op de hoogte van ongeveer 3000 meter boven de zeespiegel.

(Foto door TravelPapa privé gids Shankar Panday )

Het hele grondgebied van Nepal ligt op ongeveer 200 kilometer breed en alle belangrijke klimaat types kunnen worden gevonden omheen, te beginnen van de tropische hitte in het zuiden en tot aan de Alpine woestijnen in het Noorden, dus het is heel gemakkelijk om uw reis te plannen naar het land , afhankelijk van de doelen die je gaat te bereiken. In het geval, als je gaat op een lange wandeling, het is beter te bezoeken Nepal in het voorjaar, of het starten van september en tot het einde van december. Daarnaast worden de meest populaire en “druk” maanden beschouwd april en oktober. De zomer is nogal regenachtig in Nepal en in de winter is er een ongelooflijk koud en veel, heel veel sneeuw.

Kathmandu is de hoofdstad van het land, die op hetzelfde moment wordt beschouwd als de grootste stad in de wereld. Op het eerste gezicht, kan de stad eruit alsof het vol met stof, geluid, overvolle straten, groot aantal van de meest uiteenlopende voertuigen, luid markten en vele andere irritante dingen. Maar als je begint te wennen aan de volstrekt andere levensstijl van de stad, het wordt meer en mooier, met zijn prachtige architectuur, talrijke historische monumenten en ongelooflijk gastvrij lokale burgers. Kathmandu blijft in je geest voor altijd, als gevolg van de schilderachtige groene heuvels en de vreedzame zonsopgang boven alles zijn ongerepte natuur. De unieke stad Kathmandu zal niemand onverschillig laten na hun verblijf.

TravelPapa 's prive-gidsen uit Nepal bieden hun reizigers een groot aantal van de meest gevarieerde tours en excursies van verschillende thema, duur, moeilijkheidsgraad en prijzen. Natuurlijk moet de reis te beginnen van de hoofdstad van het land, die kan worden verkend met de auto of te voet , afhankelijk van uw voorkeuren. Dan moet je helemaal naar de natuurlijke schoonheden van Nepal, vertegenwoordigd door een adembenemend uitzicht op Gorepani Pul Hill , de wereldwijd bekende Mount Everest, zoveel populair amog de buitenlandse bezoekers Annapurna Circuit en nog veel andere dingen. U hoeft alleen maar om de meest geschikte te kiezen voor u om een van de meest onvergetelijke avonturen in je leven te beginnen!


(Foto door TravelPapa privé gids Nabin Devkota )

Controleer zelfs nog meer tours en excursies in Nepal en ontdek de meest betaalbare vliegtickets naar uw bestemming op www.travelpapa.com !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top