Чувствайте пролетта в Истанбул Tulip Festival с TravelPapa!

След дългия и студената зима, това е доста приятно да започнете да се чувствате в началото на пролетта, когато дните започват да получите по-дълъг, слънцето грее по-ярко и цветя започват да цъфтят.

Ако планирате да отидете на екскурзия в скоро време, докато всички градове на света започват да се събуди, блясък и цвят, просто мисля за посещение в Турция по време на пътуването и TravelPapa ще ви кажа защо.

Прекрасната Истанбул Tulip фестивал се провежда в турската столица, като се започне от пролетта на 2005 г. и оттогава тя се е превърнала в абсолютно живописен и светъл местната традиция. По време на целия народ март засаждане стотици и стотици цветя из целия град: на тревните площи, в леглата на цветя, в парковете или по улиците, създаване на най-невероятните композиции около дърветата и т.н., така че градът буквално ще "потъне" в цветя на 1 април, когато започва завладяващата Истанбул Tulip фестивал.

Пътешествениците най-внимателни да познаят, че лалетата са считан за един от турските символи, тъй като те могат да бъдат буквално изпълнени само в цялата страна, като се започне от традиционните местни ръчно изработени килими и до множество градски огради. Ето защо в Истанбул реши да докаже на своите чуждестранни гости, които най-добрите лалета се отглеждат точно на територията на Турция, затова тази шарена традиция се внимателно съхраняват в продължение на толкова много години вече.

Основните събития на фестивала се провеждат обикновено на територията на Emirgan парк, който се счита от начина, по който най-големият парк в целия град. За два милиона от най-разнообразните лалетата се засаждат на територията на парка, формиращи необичайни композиции и дори цели картини!

Истанбул Tulip фестивал се провежда ежегодно, започвайки от 1-ви април, а до самия край на месеца.

Все още имате достатъчно време, за да видите този разцвет красота със собствените си очи по време на пролетната ваканция! Проверете най-подходящ за вас, самолетните билети и да се намери на местния частен екскурзовод, който не само ще ви помогне да планирате цялото си пътуване до Турция, но също така ще ви покаже всички най-интересните места в Истанбул и други съседни градове. Ти просто трябва да се провери www.travelpapa.com за повече информация!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top