Νιώστε την άνοιξη στην Κωνσταντινούπολη Φεστιβάλ Τουλίπας με TravelPapa!

Μετά το μακρύ και το κρύο του χειμώνα, είναι πολύ ευχάριστο να αρχίσετε να αισθάνεστε την αρχή της άνοιξης, όταν οι ημέρες αρχίζουν να πάρει περισσότερο χρόνο, ο ήλιος λάμπει πιο φωτεινά και τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν.

Αν σκοπεύετε να πάτε σε ένα ταξίδι σύντομα, ενώ όλες οι πόλεις του κόσμου αρχίζουν να ξυπνούν, λάμψη και άνθος, απλά σκεφτείτε που επισκέπτονται την Τουρκία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και TravelPapa θα σας πω γιατί.

Η υπέροχη Κωνσταντινούπολη Φεστιβάλ Τουλίπας έχει πραγματοποιηθεί στην τουρκική πρωτεύουσα, ξεκινώντας από την άνοιξη του 2005 και, έκτοτε, έχει μετατραπεί σε ένα απόλυτα γραφικό και φωτεινό τοπική παράδοση. Κατά τη διάρκεια όλου του λαού Μαρτίου φύτευση εκατοντάδες και εκατοντάδες λουλούδια σε όλη την πόλη: στο γρασίδι, τα λουλούδια κρεβάτια, στα πάρκα ή στους δρόμους, δημιουργώντας τις πιο απίστευτες συνθέσεις γύρω από τα δέντρα και ούτω καθεξής, έτσι ώστε η πόλη θα κυριολεκτικά «βυθιστεί» στα λουλούδια την 1η Απριλίου, όταν αρχίζει το συναρπαστικό Φεστιβάλ Τουλίπας Κωνσταντινούπολη.

Οι πιο προσεκτικός ταξιδιώτες μπορούν να γνωρίζουν ότι οι τουλίπες θεωρείται ένα από τα τουρκικά σύμβολα, καθώς μπορεί να κυριολεκτικά πληρούνται μόνο σε όλη τη χώρα, αρχής γενομένης από τα παραδοσιακά τοπικά χειροποίητα χαλιά και στις πολυάριθμες φράχτες της πόλης. Αυτός είναι ο λόγος της Κωνσταντινούπολης αποφάσισε να αποδείξει στους ξένους επισκέπτες της ότι οι καλύτερες τουλίπες που καλλιεργούνται ακριβώς στο έδαφος της Τουρκίας, που είναι ο λόγος που αυτό το πολύχρωμο παράδοση που διατηρείται προσεκτικά για τόσα πολλά χρόνια ήδη.

Οι κύριες εκδηλώσεις του φεστιβάλ συνήθως διεξάγονται στο έδαφος της Emirgan Park, το οποίο θεωρείται από τον τρόπο που το μεγαλύτερο πάρκο σε ολόκληρη την πόλη. Περίπου δύο εκατομμύρια από τα πιο ποικίλα τουλίπες φυτεύονται στο έδαφος του πάρκου, σχηματίζοντας ασυνήθιστες συνθέσεις, ακόμη και το σύνολο των εικόνων!

Κωνσταντινούπολη Φεστιβάλ Τουλίπας πραγματοποιείται κάθε χρόνο αρχής γενομένης από την 1η Απριλίου και μέχρι το τέλος του μήνα.

Έχετε ακόμα αρκετό χρόνο για να δείτε αυτό άνθηση ομορφιά με τα δικά σας μάτια κατά τη διάρκεια της άνοιξης των διακοπών σας! Ελέγξτε την πιο κατάλληλη για εσάς αεροπορικά εισιτήρια και να βρείτε έναν τοπικό ιδιωτικό ξεναγό που όχι μόνο θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε ολόκληρο το ταξίδι σας προς Τουρκία, αλλά θα σας δείξει όλα τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της Κωνσταντινούπολης και σε άλλες γειτονικές πόλεις. Απλά πρέπει να ελέγξετε www.travelpapa.com για περισσότερες λεπτομέρειες!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top