Voel de lente in Istanbul Tulip Festival met TravelPapa!

Na de lange en koude winter, het is heel aangenaam om te beginnen te voelen het begin van de lente, als de dagen beginnen te krijgen langer, de zon schijnt helderder en bloemen beginnen te bloeien.

Als u van plan bent te gaan op een reis binnenkort, terwijl alle steden van de wereld beginnen te ontwaken, glans en bloesem, denk maar aan een bezoek aan Turkije tijdens de reis en TravelPapa zal u vertellen waarom.

De prachtige Istanbul Tulip Festival werd gehouden in de Turkse hoofdstad, te beginnen vanaf het voorjaar van 2005 en sindsdien is het veranderd in een absoluut pittoreske en heldere lokale tradities. Gedurende de hele maart mensen zijn het planten van honderden en honderden bloemen rondom de stad: op de grasvelden, in de bloemen bedden, in de parken of in de straten, het creëren van de meest ongelooflijke composities rond de bomen en ga zo maar door, zodat de stad zou letterlijk “sink” in bloemen op 1 april, wanneer de fascinerende Istanbul Tulip Festival begint.

De meest attente reizigers kunnen weten dat tulpen worden beschouwd als een van de Turkse symbolen, omdat ze letterlijk alles kan worden voldaan over het hele land, uitgaande van de traditionele lokale handgemaakte tapijten en de vele stad hekken. Daarom Istanbul besloten om te bewijzen aan zijn buitenlandse gasten dat de beste tulpen precies worden geteeld op het grondgebied van Turkije, dat is waarom dit veelkleurige traditie wordt zorgvuldig voor zoveel jaren reeds gehouden.

De belangrijkste gebeurtenissen van het festival vinden meestal plaats op het grondgebied van Emirgan Park, die wordt beschouwd door de manier waarop het grootste park in de hele stad. Ongeveer twee miljoen van de meest uiteenlopende tulpen geplant op het grondgebied van het park, de vorming van ongewone composities en zelfs de hele foto's!

Istanbul Tulip Festival wordt jaarlijks gehouden vanaf 1 april en tot het einde van de maand.

Je hebt nog genoeg tijd om deze bloeiende schoonheid met eigen ogen zien tijdens uw voorjaarsvakantie! Controleer de voor u meest geschikte vliegtickets en vind een lokale privé-gids die zal niet alleen helpen u van plan uw hele reis naar Turkije, maar zal ook laten zien de meest interessante plekken van Istanbul en andere naburige steden. Je hoeft alleen maar om te controleren www.travelpapa.com voor meer details!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top