Σαφάρι Διακοπές με TravelPapa Ξεναγοί

Κάντε κράτηση φτηνές πτήσεις προς Τανζανία, την Κένυα, τη Ρουάντα και την Ουγκάντα ​​και ιδιωτικούς Tour από TravelPapa.com, για να απολαύσετε πραγματικά σαφάρι για διακοπές σας.
εικόνα
5 Ημέρα Τανζανία Βόρεια Circuit Safari Ιδιωτική Περιήγηση
εικόνισμα ΤΑΝΖΑΝΙΑ

Αυτό είναι ένα 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις κάμπινγκ προϋπολογισμό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Serengeti και Ngorongoro Conservation Area. Αυτή είναι η καλύτερη εκτίμηση της Τανζανίας Βόρεια Circuit Safari, που δίνει πολλούς ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στα πάρκα, με αρκετό χρόνο για να δείτε την άγρια ​​φύση και να απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον ενός σαφάρι.

ΒΙΒΛΙΟ Ιδιωτική Περιήγηση
εικόνα
Κένυα Wildlife Safari
travelpapa.com ΚΕΝΥΑ

Η Κένυα είναι το σπίτι για πολλές σαφάρι άγριας φύσης, όμορφες παραλίες στον Ινδικό Ωκεανό, διαχρονικό πολιτισμούς, και πολλές άλλες δυνατότητες για δραστηριότητες. Αυτή 7 ημέρες σαφάρι Gamewatcher σας μεταφέρει για να δείτε τα μεγάλα ζώα παιχνιδιού? μέρη όπως το Amboseli, λίμνη Νακούρου, και Μασάι Μάρα.

ΒΙΒΛΙΟ Ιδιωτική Περιήγηση
εικόνα
Gorilla Διαδρομές στην Ουγκάντα
εικόνισμα ΟΥΓΚΑΝΤΑ

Ουγκάντα ​​είναι μια χώρα των αντιθέσεων. Σε μισή μέρα, μπορείτε να οδηγήσετε από την ομίχλη-τυλιγμένη ηφαιστειογενή βουνά στα ζεστά και θολό σαβάνες, πιτσιλωτός με την άγρια ​​φύση. Τα γαλήνια ορεινή λόφους της πλούσια και διέταξε φυτείες τσαγιού δώσουν τη θέση τους στα μπερδεμένα ζούγκλες και τροπικά δάση, όλο αυτό το διάστημα που serenaded από τα όμορφα τραγούδια του φυσικού ορνιθοπανίδας.

ΒΙΒΛΙΟ Ιδιωτική Περιήγηση
εικόνα
3 Ημέρα Gorilla Παρακολούθηση της Ρουάντα Safari
εικόνισμα ΡΟΥΑΝΤΑ

Αυτή η εκδρομή θα σας βυθίσει σε μυστηριώδη οικειότητα του τροπικού δάσους της Ρουάντα, το σπίτι του Γορίλες κατέβα. Στο Iby'iwacu Πολιτιστικό Χωριό, μπορείτε να ανακαλύψετε το σπίτι του βασιλιά, πώς η ιατρική άνθρωπος κάνει μίγματα βοτάνων του, ή να απολαύσουν πολιτιστικές χορούς και τύμπανα που εκτελούνται από τους ανθρώπους της περιοχής.

ΒΙΒΛΙΟ Ιδιωτική Περιήγηση
εικόνα
6 Ημέρα Bird Watching Safari
εικόνισμα ΤΑΝΖΑΝΙΑ

Αυτή 6 ημέρες Safari είναι ένα μη-να-να-χαμένη περιπέτεια για κάθε λάτρη των πτηνών. Lake Manyara είναι ένα πολύ καλό περιβάλλον για Φλαμίνγκο και πολλά άλλα υδρόβια πουλιά, επειδή έλκονται από την πλούσια θρεπτικά συστατικά της λίμνης. Τα άλλα πουλιά που μπορείτε να δείτε σε αυτό το σαφάρι, είναι η τέφρα Starling, η γυποϊέραξ, η Pangani Longclaw, Twinspot Πέτρου, το κίτρινο-γιακά Lovebird, τυχόν διάφορα τοπικά Τανζανίας αρπακτικά.

ΒΙΒΛΙΟ Ιδιωτική Περιήγηση
εικόνα
Εξερευνήστε Τανζανία Luxury Safari
εικόνισμα ΤΑΝΖΑΝΙΑ

Manyara Εθνικό Πάρκο είναι το καλύτερο μέρος στην Τανζανία για να δείτε άγρια ​​ζώα στο σαφάρι? όπως βουβάλια, καμηλοπαρδάλεις, ιπποπόταμους, Impalas, πιθήκους, ζέβρες, ενώ η Ngorongoro Crater είναι αναμφίβολα το καλύτερο μέρος για να δείτε το μαύρο ρινόκερο. Υπάρχουν πολλά πολύχρωμα φλαμίνγκο και μια μεγάλη ποικιλία υδρόβιων πουλιών για να δείτε επίσης.

ΒΙΒΛΙΟ Ιδιωτική Περιήγηση

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top