Safari vakanties en TravelPapa Tour Guides

Goedkope vluchten naar Tanzania, Kenia, Rwanda en Uganda en privé Tour van TravelPapa.com, om echt te genieten van uw Safari Vakantie.
beeld
5 Day Tanzania Northern Circuit Safari Private Tour
icoon TANZANIA

Dit is een 5 daagse / 4 nacht budget camping safari naar Serengeti National Park en de Ngorongoro Conservation Area. Dit is de best gewaardeerde Tanzaniaanse Northern Circuit Safari, dat veel mensen biedt toegang tot de parken, met genoeg tijd om wilde dieren te zien en te genieten van de natuurlijke omgeving van een safari.

BOEK PRIVATE TOUR
beeld
Kenya Wildlife Safari
travelpapa.com KENIA

Kenia is de thuisbasis van vele wildlife safari's, prachtige stranden aan de Indische Oceaan, tijdloze culturen, en vele andere mogelijkheden voor de activiteiten. Deze 7 dagen Gamewatcher's safari brengt u naar de big game dieren te zien; plaatsen zoals Amboseli, Lake Nakuru en Maasai Mara.

BOEK PRIVATE TOUR
beeld
Gorilla Treks in Uganda
icoon OEGANDA

Uganda is een land van contrasten. In een halve dag kunt u rijden van de in mist gehulde vulkanische bergen naar de warme en wazige savannes, gevlekt met wilde dieren. De serene glooiende heuvels van de weelderige en bestelde theeplantages weg te geven aan de verwarde jungles en regenwouden, al die tijd wordt toegezongen door de prachtige liederen van de natuurlijke vogels.

BOEK PRIVATE TOUR
beeld
3 Day Gorilla Tracking van Rwanda Safari
icoon RWANDA

Deze tour zal u onderdompelen in de mysterieuze intimiteit van Rwanda's regenwoud, de thuisbasis van de gorilla's Daal. In de Iby'iwacu Cultural Village, dan kunt u het huis van de Koning, hoe de Medicine Man maakt zijn kruidenmengsels, of genieten van culturele dansen en trommelen uitgevoerd door mensen van de lokale omgeving te ontdekken.

BOEK PRIVATE TOUR
beeld
6 Dag Bird Watching Safari
icoon TANZANIA

Deze 6 daagse safari is een niet-te-missen avontuur voor elke vogelliefhebber. Lake Manyara is een zeer goede habitat voor Flamingo's en vele andere watervogels, omdat ze zich aangetrokken tot rijke voedingsstoffen van het meer. De andere vogels die u kunt zien op deze safari, zijn de Ash Starling, de Palmgier, de panganilangklauw, Peter's Twinspot, de zwartmaskeragapornis, elke verschillende lokale Tanzaniaanse roofvogels.

BOEK PRIVATE TOUR
beeld
Ontdek Tanzania Luxury Safari
icoon TANZANIA

Manyara National Park is de beste plek in Tanzania om wilde dieren op safari te bekijken; zoals buffels, giraffen, nijlpaarden, impala's, apen, zebra's, terwijl de Ngorongoro Crater is ongetwijfeld de beste plek om de zwarte neushoorn te zien. Er zijn vele kleurrijke flamingo's en een grote verscheidenheid aan watervogels zo goed te zien.

BOEK PRIVATE TOUR

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top