Ανακαλύψτε ασυνήθιστο ταξιδιωτικούς προορισμούς με TravelPapa

Ακόμα κι αν οι προτιμήσεις που ταξιδιωτών αλλάξουν και να ποικίλουν κάθε χρόνο, είναι αρκετά εύκολο στις μέρες μας να μαντέψει πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς του τρέχοντος έτους μεταξύ των σύγχρονων ταξιδιωτών, αλλά ... τι γίνεται με τα πιο ασυνήθιστα αυτά;

TravelPapa ομάδα κοίταξε μέσα από τα τα πιο ασυνήθιστα ταξιδιωτικούς προορισμούς και περιηγήσεις, που προσφέρονται από ιδιωτικούς ξεναγούς μας και έχει επιλέξει πέντε τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές. Ελέγξτε τους έξω!

Νεότερη Μακεδονία δίνει σήμερα στους επισκέπτες της όλες τις δυνατότητες για να περνούν περισσότερο χρόνο στο φρέσκο αέρα, καθώς είναι ακόμη δυνατό. Γραφική λίμνη της Οχρίδας , ζεστή πρωτεύουσα της χώρας - η πόλη των Σκοπίων , προσεκτικά προστατευμένο εθνικά πάρκα και αρχαία μνημεία των μεσαιωνικών χρόνων κάνουν αυτή τη χώρα μια από τις καλύτερες ταξιδιωτικούς προορισμούς. Παρ 'όλα αυτά, η χώρα σήμερα εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις πιο ανεξερεύνητες τουριστικούς προορισμούς. Ερχόμενοι στη Μακεδονία δεν σημαίνει μόνο να ανακαλύψετε όλες αυτές τις ομορφιές, αλλά και για να εξερευνήσετε το ασυνήθιστο συνδυασμό δύο διαφορετικών πολιτισμών - Μακεδονικό και της Αλβανίας.


(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό TravelPapa του Ζόραν Σταβρέφσκι )
Φέτος το Αζερμπαϊτζάν έχει αρχίσει να γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής μεταξύ των ξένων ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Αρχαία φρούρια και παλάτια, μοναδική μοντέρνα αρχιτεκτονική, νόστιμη τοπική κουζίνα και πολλά ιστορικά μνημεία και αξιοθέατα - αυτά είναι μερικά μόνο από τους πολλούς λόγους που προσελκύουν τόσους πολλούς ταξιδιώτες στη φιλόξενη πρωτεύουσα του Μπακού. Πέρα από αυτό, το σύνολο της χώρας γενικότερα έχει πολλά μοναδικά αξιοθέατα να δείξει στους επισκέπτες του, αρχής γενομένης από Γκαϊντάρ Αλίεφ Park και Gobustan Εθνικό Πάρκο και στο διάσημο μπουκάλι Σπίτι ή το Παλάτι του Shirvanshahs, το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO . Τέλος πάντων, το Αζερμπαϊτζάν μπορεί να πραγματικά θεωρείται ένα από τα πιο άξια επιλογές ταξιδιού του τρέχοντος έτους.


(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό TravelPapa του Tural Mehbaliyev )
Η Αλβανία σήμερα εξακολουθεί να θεωρείται ότι δεν είναι αρκετά καλά διερευνηθούν τουριστικός προορισμός, η οποία έχει, ωστόσο, μια πολύ βολική τοποθεσία μεταξύ της Αδριατικής και του Ιονίου πελάγους και τα οποία μπορούν να πραγματικά θεωρείται ένα από τα κρυμμένα διαμάντια της Μεσογείου. Καθαρές παραλίες της Αδριατικής Θάλασσας, μικροσκοπικά πρωτεύουσα των Τιράνων , ποικίλη εθνική κουζίνα, απολύτως πανέμορφο φύση και την πολιτιστική αξιοθέατα είναι τα βασικά πράγματα που προσελκύουν κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες σε αυτό το ανεξερεύνητο χώρα.


(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό TravelPapa του Edvin Dusha )
Φέτος πολλά ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο ανακάλυψαν μια τέτοια μοναδική ταξιδιωτικό προορισμό, όπως το Ουζμπεκιστάν. Ακόμα και οι πιο έμπειροι ταξιδιώτες, που έχουν ήδη διερευνηθεί το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου και έχουν δει πολλά απίστευτα πράγματα να βρει αυτή τη χώρα ένα ολοκαίνουργιο ενδιαφέρουσα ταξιδιωτική εμπειρία με την αρχαία αρχιτεκτονικά μνημεία της, τα εξωτικά κτίρια, Ανατολική ατμόσφαιρα από τις μεγαλύτερες πόλεις και αρκετά ευχάριστο τιμές στην κυριολεξία τα πάντα. Ιδιωτική ξεναγοί TravelPapa προσφέρουν τις μοναδικές περιηγήσεις διαφορετικής διάρκειας μεταξύ των βασικών τοπικών πόλεις, όπως η Σαμαρκάνδη , Τασκένδη και Μπουχάρα. Απλά πρέπει να ρωτήσετε ένα από αυτά!


(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό TravelPapa του Umid Tuygunov )


Το Ιράν έχει γίνει επίσης μια αρκετά δημοφιλής τουριστικός προορισμός φέτος, η οποία έδωσε ταξιδιώτες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το σύνολο ομορφιά της Ανατολής, αρχαίες πόλεις του Δρόμου του Μεταξιού, προσεκτικά προστατεύεται έθιμα και τις παλιές παραδόσεις και εκπληκτικά πανέμορφη αρχιτεκτονική. Πολύτιμα υφάσματα, υψηλής ποιότητας χειροποίητα προϊόντα, λαμπερό πολύτιμους λίθους και μεταξωτά χαλιά προσελκύουν χιλιάδες ξένοι εδώ κάθε χρόνο από όλο τον κόσμο. Η απολύτως ποικίλη χώρα με τόσο πολύ φιλόξενοι πολίτες, τοπία που κόβουν την ανάσα, νόστιμη εθνική κουζίνα και πανέμορφο εθνικό τεχνών είναι η ακριβής θέση, η οποία ποτέ δεν θα σταματήσει να εκπλήσσει τους επισκέπτες της. TravelPapa τοπικό οδηγό ιδιωτική ξενάγηση 's έχεις κάποια περπάτημα και εξερεύνηση περιηγήσεις γύρω από τη χώρα των διαφόρων δυσκολίας και διάρκεια. Επιλέξτε το πιο βολικό για σας και να πάτε σε μια αξέχαστη περιπέτεια!


(Φωτογραφία από τον ιδιωτικό ξεναγό TravelPapa του Mohammad Sajjadi )

TravelPapa ομάδα θέλει όλους τους ταξιδιώτες της να ανακαλύψουν κάποια εντελώς νέα γωνιές του κόσμου φέτος, εξερευνώντας τις μοναδικές καλλιέργειες, άγνωστες πόλεις και τις απόψεις που κόβουν την ανάσα των ανεξερεύνητη φύση. Πήρε ενδιαφέρονται; Ελέγξτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με www.travelpapa.com/privatetourguides !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top