Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με TravelPapa Ιδιωτική Ξεναγοί

Για περίπου 255 χρόνια ήδη Ημέρα του Αγίου Πατρίκιου γιορτάζεται με εύθυμος καρναβάλια στους δρόμους, στα πάρκα, κεντρικές πλατείες και λεωφόρους των πόλεων σε όλο τον κόσμο.
Χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι ντύνονται με τα λαμπερά κοστούμια, μεγάλα πράσινα καπέλα (όπως το πράσινο χρώμα συμβολίζει την άνοιξη), ζωγραφίσει τις ιρλανδικές σημαίες και να ενταχθούν στην τεράστια παρέλαση γύρω από την πόλη με του Αγίου Πατρικίου - η κύρια ιρλανδικό σύμβολο - στο κεφάλι της ότι, ακούγοντας την δυνατά παραδοσιακή μουσική και τραγουδώντας τα παραδοσιακά τραγούδια.


Σήμερα, Ημέρα του Αγίου Πατρικίου θεωρείται όχι μόνο τη θρησκευτική, αλλά και την πολιτιστική διακοπών, το οποίο είναι δημοφιλές όχι μόνο στην Ιρλανδία, αλλά είναι επίσης ευρέως διαδεδομένη σε όλη τη Δυτική Ευρώπη και γιορτάζεται στις 17 Μαρτίου από την αρχή της XVII ου αιώνα. Σήμερα, Ημέρα του Αγίου Πατρικίου γιορτάζεται ευρέως σε αυτές τις χώρες, όπως ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής , την Αυστραλία, την Αργεντινή , το Ηνωμένο Βασίλειο , τη Νέα Ζηλανδία και είναι ακόμα γιορτάζεται στη Ρωσία (από το 1993).

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου σήμερα δεν μπορεί να φανταστεί ακόμη και χωρίς πολλές φανταχτερό φόρεμα "πράσινο" καρναβάλια, εορταστικές παρελάσεις, εθνικούς διαγωνισμούς χορού, «καταρράκτες» του μπίρα και τα κύρια σύμβολα της αυτό το πολύχρωμο διακοπών - πράσινο τριφύλλι και leprechauns (οι χαρακτήρες του ιρλανδική μυθολογία που μπορεί να σας πει τη θέση του κρυμμένου χρυσού, αν βρείτε τη σωστή προσέγγιση σε αυτά τα πλάσματα νεράιδα).

Η γιορτή ξεκινά αύριο ήδη! Θέλεις να συμμετέχεις? Ελέγξτε τις καλύτερες περιηγήσεις και εκδρομές προσφέρει στις κύριες χώρες γιορτάζει στις www.travelpapa.com/privatetourguides !

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top