Διακοπές σε ένα Wine Country: Οινοποιείο Tours από TravelPapa.com

Οινοποιείο Tours από TravelPapa.com

TravelPapa προσφέρει περιηγήσεις κρασιού για περίεργοι ταξιδιώτες μέσω πιο δημοφιλείς χώρες κρασί. Κάντε μια TravelPapa περιοδεία για να απολαύσετε ένα αξέχαστο ταξίδι ανάμεσα σε μερικά από τα πιο όμορφα αμπελώνες του κόσμου.

εικόνα
Τοσκάνη Tour Κρασιού
εικόνισμα ΙΤΑΛΙΑ


Η περιήγηση περιλαμβάνει όλες τις απολαύσεις που κάνουν Τοσκάνη μια τέτοια δημοφιλής προορισμός: εκλεκτά κρασιά, τοπική κουζίνα, μια βόλτα γύρω μαγευτικό λόφο και πόλεις, και είναι σε κατάσταση μέθης από τα υπέροχη θέα στην εξοχή της Τοσκάνης.

ΒΙΒΛΙΟ TOUR

εικόνα
Δοκιμή Κρασιού στην Μπράγκα
εικόνισμα ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Το κρασί Vinho Verde είναι ένα μοναδικό προϊόν με ένα μείγμα από αρώματα που το καθιστά ένα από τα πιο νόστιμα φυσικά ποτά κάνει! Είναι μια άκρως θεωρείται κρασί, ειδικά για το καλοκαίρι πόσιμο. Κάντε μια περιήγηση για να μάθετε για το κρασί Vinho Verde.

ΒΙΒΛΙΟ TOUR

εικόνα
Τα κρασιά της Αλσατίας
εικόνισμα ΓΑΛΛΙΑ


Κατά την παραμονή σας στην Αλσατία μπορεί να σας ενδιαφέρει σε μια ξενάγηση σε πολλά διαφορετικά οινοποιεία και γευσιγνωσία κρασιού. Στο τέλος της ημέρας θα έχετε γευτεί δείγματα πολλών μεγάλων λευκών και μερικά τριαντάφυλλο και κόκκινα.

ΒΙΒΛΙΟ TOUR

εικόνα
Purcari Estate
εικόνισμα ΜΟΛΔΑΒΙΑ


Η παραγωγή του κρασιού Purcari αναδημιουργήθηκε στα αρχαία κελάρια, που χρονολογείται από το 1827, τα οποία έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα. Purcari κελάρια είναι η παλαιότερη και τα πιο γνωστά κελάρια στη Μολδαβία. Η περιήγηση περιλαμβάνει μια εκδρομή, μια γευσιγνωσία κρασιού και μεσημεριανό γεύμα.

ΒΙΒΛΙΟ TOUR

εικόνα
Δοκιμή Κρασιού Στο Βουκουρέστι
εικόνισμα ΡΟΥΜΑΝΙΑ


Ενταχθούν σε μια ιδιωτική κρασί περιοδεία γευσιγνωσίας για να δοκιμάσετε τα καλύτερα κρασιά της Ρουμανίας και να επισκεφθείτε τα κυριότερα αξιοθέατα της Παλιάς Πόλης! Η γευσιγνωσία κρασιών περιλαμβάνει δειγματοληψία 5 διαφορετικά είδη από τα καλύτερα τοπικά κρασιά.

ΒΙΒΛΙΟ TOUR

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Oksana Gogu

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top