Billigaste europeiska sommar destinationer från Travel Private Tour Guides

Våren är nästan här och det betyder att vädret blir varmare, naturen blir mer och mer vacker, allt runt förändringar och det har före den speciella trevlig atmosfär precis överallt i luften.

Vet du vad det betyder? Det är definitivt dags att börja planera din nästa resa för den kommande sommarlovet!
Travel Team hade letat igenom de många turer och utflykter från hela världen, som erbjuds av professionella privata guider på Travel hemsida och har valt de billigaste europeiska destinationer för sommar, varierar från $ 0- $ 60 och skapa topp-10 destinationer "-lista speciellt för dig. Kolla in det!

Tjeckien kan verkligen vara en av de platser, där det är möjligt att hitta massor av underhållning under hela året och det gör inte ens oavsett vilken årstid det kommer att bli. Du kan gå igenom de smala mysiga gator de antika städerna; utforska de många gamla slott, smaka gott kall öl och lokala köket, besöka en av de många skid och badorterna och så vidare. Eller ... du kan be en av våra privata guider, som till exempel, Yuri Shiryaev, som kommer att visa dig alla de viktigaste lokala sightseeings, inklusive St Vitus-katedralen, Gamla Slottet, Schwarzenberg slott, Gamla stan i Prag och även " mystiska Prag "med alla dess gamla spöken och medeltida atmosfär.
rn
rn
rn (Foto: Travel privata guide Yuri Shiryaev )
rn rn rnBoth Moskva och Sankt Petersburg lika lockar tusentals turister här varje år. Många konstgallerier, museum, otroligt vacker arkitektur, kyrkor, kloster, palats, parker och trädgårdar, olika teatrar och konserthallar allt detta välkomna utländska besökare från hela världen, att ge dem flera turist underhållning. Besök Moskvas sightseeing - den berömda Röda torget och dess mest intressanta delarna, inklusive St Basil och Kazan.katedralen Zero Kilometer, Statens Historiska Museum och även ha en kaffepaus på ett café i den sovjetiska gånger! Åh, och inte glömma de vackra Alexander Gardens ! Förutom att våra privata guider kan ge dig den mest olika perspektiv en annan populär stad - St Petersburg med sina dolda gårdar och passager, konst loft, underjordiska klädbutiker, äkta ryska munkar, pajer och många andra saker. Du måste bara fråga och de kommer att hjälpa dig att planera din egen personliga tour !
rn
rn
rn (Foto: Travel privata guide Kristina Voytik )
rn rn rnThere är ett stort antal olika sightseeings i Frankrike, så det är absolut omöjligt att besöka alla av dem även under några resor. Det finns bara cirka 40000 av slott i landet (bara föreställa sig att !!). Förutom världsomfattande kända turistattraktioner som inkluderar Louvren, Versailles, slotten i Loire, Eiffeltornet och andra, Frankrike innehåller ett stort antal unika sightseeings som inte är så populära nowadays.Our franska privat guide Espenosa Michael inbjuder dig att utforska de vackra hörn Bordeaux inte i det vanligaste sättet. Hans cykel tur kommer att ge dig en perfekt möjlighet att se Frankrike från den ovanliga hörnet och att upptäcka de mest unika och oväntade landskap.
rn
rn
rn rn rnRomania är fylld med en romantisk och mystisk atmosfär av medeltiden: fornborgar, hisnande Transsylvanien, Dracula och så vidare. Dessutom finns massor av olika utflykter, trevligt hotell, vacker natur, pittoreska landskap och bra skidorter alltid väntar för de utländska besökarna. Utforska de dolda hörn av den rumänska huvudstaden i autentiska Bukarest Walking Tour, upptäcka de gamla slott Transsylvanien med sin medeltida atmosfär och vackra arkitektur eller upptäck den lilla gamla städerna Rumänien, som till exempel, Timisoara , staden mysiga smala gator och mångfärgade hus.
rn

(Foto: Travel privata guide Alina Baidoc )
Vad som kommer upp till dig när du hör om Spanien? Kanske, underbara långa sandstränderna i Kanarieöarna, utsökt mat och sangria, fantastiska lokala dryck? Eller kanske, ljud av kastanjetter och passionerad flamenco? Eller en otrolig natur, vackra arkitektoniska objekt, bra skidorter, många köpcentra och livliga nattliv? Ändå, Spanien innehåller allt och kan verkligen vara en av de bästa turistmål som alla har en möjlighet att hitta något intressant för sig själv. Upptäck alla de viktigaste sightseeings och skön i den spanska huvudstaden, staden Madrid, som bland annat Plaza Mayor, Plaza del Sol, Kungliga slottet och dess gamla, medeltida gator inom "Essential Madrid" tur.


(Foto: Travel privata guide Daria Mashkina )
Turkiet bör förknippas inte bara med en paus på de fina stränderna på stranden av de fyra haven, men också med en otroligt vacker arkitektur i Istanbul, gamla kloster, hisnande vyer och landskap, bra skidorter och shopping. Turkiet är ett land med stora forntida civilisationer som har lämnat ett enormt antal unika arkitektoniska monument, förutom av snötäckta berg, varma havet och behagligt klimat.
Upptäck de många turistmål i Turkiet, inklusive Kursunlu Vattenfall , underbara Antalya Aquarium och vandringsleden runt staden och naturligtvis utforska den unika staden Istanbul och alla dess dolda hörn.


(Foto: Travel privata guide Mustafa Sonmezay )
Italien är lika populär bland resenärerna både på vintern och på sommaren. Varje säsong tusentals resenärer kommer hit från hela världen för att se hela världen kända sightseeigs med egna ögon, att gå på de mest exotiska och imponerande utflykter, bada i det klara varma havet, vila på de långa fina stränder och beundra hisnande utsikt över den lokala naturen. Travel privata guider erbjuder billiga turer i medeltida staden Luca , pittoreska legendariska staden Pisa , Pietrasanta och dess vackra natur omgivningar och många många andra saker.


(Foto: Travel privata guide Davide Diolaiti )
Moldavien är en liten grön land med ett område av skogar, åkrar, vingårdar och fruktträdgårdar. Moldavien är känd för sitt vin, som är känd över hela världen för sin speciella arom och lågt pris. Sedan urminnes tider vinproduktion är en funktion av de flesta moldaviska familjer. Moldavien är ett jordbruksland och världens största exportör av vin, frukt, nötter, grönsaker, spannmål, kött och tobak i större delen av världens länder. Moldavien har massor av unika natur sightseeings att visa sina besökare, inklusive de mest varierade vingårdar , otroligt läckra nationell mat, mysiga gröna huvudstad, staden Chisinau , olika kyrkor och gamla kloster, stunnign vyer, landskap, sovjetisk anda Transnistrien , särskiljande små byar och så vidare.


(Foto: Travel privata guide Vistorina Russu )
Österrike är den exakta land, där varje även de minsta hörn har något intressant och värt att visa resenärerna. Österrikiska skidorter är välkända över hela världen, som de snörikaste de med de bästa och de mest skilda spår. Dessutom har alla hört talas om den vackra huvudstad i landet, staden Wien , om Salzburg och dess pittoreska sjöar, Österrike s gamla slott, museer, läckra lokala sötsaker och andra många sightseeings. Dessa är de viktigaste sakerna som gör landet så speciellt och som lockar tusentals utländska besökare här årligen från hela världen.


(Foto: Travel privata guide Olga Korf)
Först av allt, kan Portugal vara associerad med ett rikt historiskt arv, fantastiska lokala viner och mat, perfekt hotell, varmt behagligt klimat, hög säkerhetsnivå och ett stort antal erbjudna underhållning. Det spelar ingen roll om du åter kommer att vila på en strand, utforska de historiska platserna i landet, dyka, upptäcka ljus Portugal nattliv eller bara smaka det lokala köket och utsökta lokala viner - Portugal erbjuder allt! Besök pittoreska Portugal städerna Port, Braga , Funchal, Sintra och många andra med en av Travel privata guider!


(Foto: Travel privata guide Cris Fonte )

Blev intresserad? Börja planera din semester idag med Travel webbplats och våra privata guider. Du behöver bara be dem!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top