Fedezze Maslenitsa a TravelPapa idegenvezetők!

Manapság orosz ünnep Maslenitsa tartják az egyik legörömtelibb és ízletes fesztiválok szentelt a barátságos a tavasz.

Ahogy telt az idő, a régi hagyományos ünnep vált sok-sok móka és szórakozás hagyományos zenei, fényes, nemzeti ruházat, több ízletes ételek, és természetesen, blini - a hagyományos helyi palacsinta - kerek, sárga és forró, mint a V
A vidám fesztivál Maslenitsa számos egyedülálló szórakoztató kínálnak a holday és látogató összes külföldi vendégek, köztük a hagyományos szánkózás, díszítő lovas szán, sok színes virág és íjak és lovaglás, palacsinta és más hagyományos ételek kóstolása, ősi orosz hagyomány ököl harc volt, ami nagyon népszerű a helyi falvak során a régi időkben, és még sok más érdekes rituálék és hagyományok ezt a csodálatos eseményt.A rituálék Maslenitsa meglehetősen szokatlan és érdekes, mert szimbolizálja a végén a hosszú tél és a búcsút a hideg évszakban - az összes ünnep rituáléin elkötelezett a barátságos tavasz, új kezdet, megnyitása új tavaszi fesztiválok és ünnepségek, amelyek volt, hogy támogassák a gazdag termés.
Ebben az évben az ünnepi Maslenitsa ünneplik a hét folyamán, kezdve a 20. február. Minden nap megünneplésének Maslenitsa általában elkötelezett a különböző speciális rituálék az ősi ünnep.
TravelPapa idegenvezetők kínál olcsó túrák és járatai Oroszország , a haza szabadságra, így lehet felfedezni a legnagyobb városok és legnépszerűbb turisztikai városlátogatások, megismerni a helyi szokásokat, íze a hagyományos palacsinta, ajánlatot a búcsút a hosszú tél és részt vesz a fő esemény a Maslenitsa - égő szalma ember!
Között a helyi túrákat és kirándulásokat Oroszországban, amelyek kínálják az TravelPapa idegenvezetők honlapján, a csapat úgy döntött, három legalapvetőbb túrák különböző időtartamú, amely segít jobban tudják a nagy orosz városokban, mint például a főváros, az ország, a város Moszkva , vagy például a St. Petersburg , és hogy a fő városlátogatások és egyedülálló hely a saját szemével. Nézd meg őket!

A túra során minden utas megkapja a lehetőséget, hogy élvezze, és látni teljesen más szemszögből St. Petersburg, beleértve a rejtett yard és átjárók, művészeti padlásokon, földalatti ruházati üzletek, kóstoltatása autentikus orosz fánk, sütemények és még sok más dolog! Amellett, hogy a túra során, és ellátogat a legnépszerűbb "hagyományos" városlátogatások, mint Téli Palota, Nyári kert, Mihailovsky vár, és így tovább.


(Fotó TravelPapa privát idegenvezető Elena Zaretskaya )
Látogasson el a legnépszerűbb moszkvai városnézés a világszerte ismert Vörös tér és az összes főbb városlátogatások, köztük a Szent Bazil és Kazan Cathedral, Zero Kilométer, Állami Múzeum és sok sok más dolog. Ja, és ne felejtsük el, hogy egy kávészünet egy kávézóban a szovjet időket!


(Fotó TravelPapa privát idegenvezető Kristina Voytik )

Fedezze fel a szívében St. Petersburg kényelmes tempóban a helyi privát útmutató - Natalia Borisova ! A túra magában foglalja a történelmi központjában, a város szedés fő kiemeli és off-the-verték-path kirándulóhelye. A megfigyelési séta tartalmazza szinte az összes főbb szentpétervári városlátogatások, mint a Palota tér, Nevsky Prospect, az Ermitázs és a külseje, folyók és csatornák Szentpétervár, Szent Isaak székesegyház, a bronz lovas, Belső udvarok és így tovább.


(Fotó TravelPapa privát idegenvezető Natalia Borisova)


A szokásos városnézés megfigyelés, akkor lehet, hogy az összes élénk hagyományait Maslenitsa Tavaszi Fesztivál a saját szemével, mint az ünnepségek az általában a közepén az orosz városok tereinek és a fő utcán, hogy mindenki csatlakozhat ezen vidám szórakozást! Got inetersted? Nézz még több ajánlat Oroszországban és városok www.travelpapa.com/privatetourguides!


This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top