TravelPapa Team пътува до Северна

Днес всеки знае, че пътуването се счита за основен източник на вдъхновение човешко, е най-добрият начин да се обогати вашата креативност и винаги е отговорът на всички въпроси.

Тази година TravelPapa Team вече е посетил Матка Nordic Travel панаир 2017 в Хелзинки, столицата на Финландия и дори имаше една малка екскурзия до Естония , мина през старите улици на живописния Талин и се върна с много нови туристически впечатления, светли емоции и много полезен опит.


(Снимка от TravelPapa Team)

Талин е сравнително малка, но все пак исторически богат град, който има много архитектурни и културни забележителности. Старият град е истински малък "средновековна остров", разположен сред модерни високи сгради и търговски центрове. Както на гостуващия на абсолютно всички туристически обекти може да отнеме цял ден, това е много важно да се планира програмата си предварително - това е защо TravelPapa Team бе декориран в местен частен екскурзовод и прекара целия ден разглеждане на Стария град с древните крепостни стени , малки калдъръмени улички, много цвят сгради, уникални магазини с украсени врати и прозорци и този специален средновековна атмосфера.


(Снимка, направена от TravelPapa Team)

След бяха проучени всички уютна улиците, най-живописните гледки, заснети и традиционни сувенири са закупени, TravelPapa Team решили да дойдат на следващия и основна дестинация за пътуване в Хелзинки направо през пристанището на Талин.


(Снимка, направена от TravelPapa Team)

Основната цел на пътуване TravelPapa Отбора е на посещение Матка Nordic Travel панаир, който се проведе в столицата на Финландия , град Хелзинки. Събитието представлява голям форум, съдържаща много различни вдъхновяващи съдържание, предназначени за пътуване и туризъм в индустрията професионалисти, както и за професионалисти, по някакъв начин свързани с туристически бизнес. Форумът се стреми да се развива в сферата на туризма във Финландия и, в същото време, осигуряване на международни компании от цял ​​свят, с възможност да се срещнат помежду си лице в лице по ефикасен условия и продуктивна среда, споделят техния професионален опит и контактите помежду си, да подобрят своите умения и да развият бизнеса си, като посещават специални срещи и семинари и слушане на говорители и представители форума.


(Снимка, направена от TravelPapa Team)

Тази година Матка Nordic Travel панаир е по-голям от всякога, така че TravelPapa отбора имаха възможност да се срещнат около 182 пътувания бизнес представители от над 50 страни от цял ​​свят в рамките на Форума дни и да присъстват на всички необходими срещи и презентации.

Година 2017 започна ефективно и продуктивно за TravelPapa отбора, така че бихме могли да направим нашия проект още по-добре за нашите частни екскурзоводи и туристи и да донесе още по-голямо удобство и радост в нашето сътрудничество!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top