TravelPapa csapat utazik Észak-

Manapság mindenki tudja, hogy az utazás tartják a fő forrása az emberi ihletet, a legjobb módja, hogy gazdagítsa a kreativitás, és mindig a választ minden kérdésre.

Idén TravelPapa csapat már járt a Matka Nordic Travel Fair 2017 Helsinki, Finnország fővárosa, és még volt egy kis kirándulás Észtország , végigsétált a régi utcák festői Tallinn és jött vissza a sok új úti benyomások, fényes érzelmek és nagyon hasznos tapasztalatokat.


(Fotó TravelPapa Team)

Tallinn egy viszonylag kicsi, de mégis történelmileg gazdag város, amely sok az építészeti és kulturális nevezetességeit. Az óváros egy igazi kis "középkori sziget", között található modern magas épületek és bevásárlóközpontok. Ahogy a látogató az abszolút minden turista tárgyak, hogy az egész nap, ez nagyon fontos, hogy tervezze meg a program előre - ezért TravelPapa csapat már lefoglalt egy helyi privát idegenvezető és egész nap feltárása a hangulatos óváros ódon várfalak apró macskaköves utcák, sok-színű épület, egyedi üzletek díszített ajtó és ablak és a különleges középkori hangulatot.


(Fotó által készített TravelPapa Team)

Miután az összes coziest utcák feltárt, a legszebb kilátást fényképezett, és a hagyományos ajándéktárgyak beszerzését TravelPapa csapat tette az utat a következő, és a fő úti cél Helsinki egyenesen a Tallinn Seaport.


(Fotó által készített TravelPapa Team)

A fő cél a TravelPapa Team utazást látogató Matka Nordic Travel Fair tartott a fővárosban Finnország , Helsinki város. Az esemény olyan nagy fórum, amely sok különböző inspiráló tartalmak szánt az utazási és turisztikai szakemberek, valamint a szakemberek, valamilyen módon kapcsolódik az utazási vállalkozások számára. A fórum célja, hogy fejlesszék a gömb turizmus Finnországban és ugyanabban az időben, hogy a nemzetközi vállalatok az egész világon, a lehetőséget, hogy találkozzanak egymással szembe hatékony feltételek és termelési környezet, megosszák munkatapasztalat és kapcsolata egymással, fejlesszék képességeiket és fejlesszék a vállalkozások által részt speciális ülések és műhelyek, valamint hangszórókon és a fórum képviselői.


(Fotó által készített TravelPapa Team)

Ebben az évben a Matka Nordic Travel Fair nagyobb volt, mint valaha, úgyhogy TravelPapa csapat lehetősége volt találkozni mintegy 182 utazási vállalkozás képviselői több mint 50 országban szerte a világon a fórum napok és részt venni a szükséges találkozók és bemutatók.

2017 megkezdte hatékonyan és termelékenyen TravelPapa Team, így tudtuk, hogy a projekt még jobb a magán idegenvezetők és az utazók és hogy még több kényelmet és örömöt az együttműködést!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top