Travel Team reser till North

Numera alla vet att resa anses vara den huvudsakliga källan till människans inspiration, är det bästa sättet att berika din kreativitet och är alltid svaret för alla frågor.

Detta år Travel Team har redan besökt Matka Nordic Travel Fair 2017 i Helsingfors, Finlands huvudstad och hade en liten resa till Estland , promenerade genom gamla gatorna i pittoreska Tallinn och kom tillbaka med massor av nya rese intryck, ljusa känslor och mycket nyttig erfarenhet.


(Foto: Travel Team)

Tallinn är en förhållandevis liten, men ändå historiskt rika stad, som har massor av arkitektoniska och kulturella sevärdheter. Gamla stan är en riktig liten "medeltida ö", som ligger bland de moderna höga byggnader och köpcentra. Som den besökande av absolut alla turistobjekt kan ta hela dagen, är det mycket viktigt att planera ditt program i förväg - det är därför Travel Team hade bokat en lokal privat guide och tillbringade hela dagen med att utforska den charmiga Gamla stan med sina gamla fästning väggar , små kullerstensgator, mångfärgade byggnader, unika butiker med dekorerade dörrar och fönster och den speciella medeltida atmosfär.


(Foto gjord av Travel Team)

Efter alla coziest gatorna utforskades de mest pittoreska vyer fotograferade och de traditionella souvenirer köptes hade Travel Team gjort sin väg till nästa och huvud resmålet i Helsingfors rakt igenom Tallinn Seaport.


(Foto gjord av Travel Team)

Det huvudsakliga målet för Travel Team resa besökte Matka Nordic Travel Fair, som hölls i huvudstaden i Finland , Helsingfors stad. Händelsen utgör ett stort forum, som innehåller massor av olika inspirerande innehåll, avsedda för professionella rese- och turistnäringen, liksom för yrkesverksamma, på något sätt i samband med resor företag. Forumet syftar till att utveckla området för turism i Finland och samtidigt ger de internationella företag från hela världen med en möjlighet att träffa varandra ansikte mot ansikte på ett effektivt förhållanden och produktiv miljö, dela sin arbetserfarenhet och kontakter med varandra, förbättra sina kunskaper och utveckla sin verksamhet genom att delta i särskilda möten och workshops och lyssna till talare och forum representanter.


(Foto gjord av Travel Team)

I år resemässan var större än någonsin, så att Travel Team hade en möjlighet att träffa cirka 182 resor företrädare för näringslivet från mer än 50 länder från hela världen inom forumet dagar och att delta i alla nödvändiga möten och presentationer.

År 2017 har börjat på ett effektivt och produktivt för Travel Team, så att vi kan göra vårt projekt ännu bättre för våra privata guider och resenärer och för att få ännu mer bekvämlighet och glädje i vårt samarbete!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top