Планини празници с TravelPapa Частни екскурзоводи

Почивка все още не е приключила!

Въпреки, че коледните празници са над и Нова година току-що започна, това не означава, че това не е точното време, за да изберете следващата си дестинация за пътуване, тъй като зимата продължава и повечето от пътниците (особено най-опитните) копнеем да се излекува зимната си страст към пътешествия.
TravelPapa Private екскурзоводи отбор е изглеждал през най-планинските туристически дестинации, предлагани от нашите частни водачи от всички краища на света и е избрал пет най-атрактивните зимни ъглите, за да прекарат почивката си с вашето семейство и приятели. Вижте ги!

  • Непал
Това място ще бъде добра не само в случай, ако търсите по-високи заснежени планински върхове и хубави ски писти, но също така и за тези туристи, които се търсят на тясно единство с природата, спиращи дъха гледки, прекрасни пейзажи и дълго , вълнуващи туристически пътувания. TravelPapa е частен екскурзовод Nabin Devkota определено има какво да ви впечатли с, включително неговия Еверест Панорама Trek , базовия лагер на Еверест Трек , Манаслу Expedition и много други екскурзии, предназначени за най-опитните пътешественици.


(Снимка от частен екскурзовод Nabin Devkota )
  • Грузия
Един ден турне в Казбеги , държан от местния частен екскурзовод на Mukhran Guliashvili е идеалният шанс за всички пътници да се види една от най-спиращи дъха гледки на грузински природата от около 6000 метра височина над морското равнище, в световен мащаб известно Кавказ, да достигне най-високите точки в Североизточен регион на Грузия и дори вкуса на вкусна национална кухня.


(Снимка от частен екскурзовод Mukhran Guliashvili )
  • Австрия
Добрите моменти на споделяне на опит за пътуване, учене нов пешеходен туризъм и пътуване умения, получаване на нови изживявания и чувство на абсолютна свобода, които ви очакват в " изследване и радост по целия свят " турне, държан от TravelPapa австрийското частна употреба Агустин Торес. Ти просто трябва да го питам!


(Снимка от частен екскурзовод Агустин Torres )
  • Армения
TravelPapa е частен екскурзовод Серж Овсепян от Армения предлага дълъг от седем дни планински тур , който включва посещение на Kari езерото, старата Geghard манастир и храм Garni и разбира изкачването на Ajdahak планина и планината Sragats - високия 4090 метра връх! Обиколката включва настаняване, всички необходими превози, храна, екскурзии, много забавления и незабравими впечатления!


(Снимка от частен екскурзовод Серж Овсепян )
  • Чили
Хорхе Barbero, опит частен екскурзовод на от Чили се търсят истинските изследователи, които са копнеж, за да получите най-новите впечатления от пътуванията на пешеходни чрез дивата природа, катерене покритите със сняг планини, скитащи по великолепен Omora Ethnobotanical градина, каяк в Пуерто Уилямс Bay и много много други вълнуващи неща. Ако търсите за едно приключение - вие сте на правилното място!


(Снимка от частен екскурзовод Хорхе Barbero )

Имаш ли интересува? Проверете още повече обиколки и оферти, предоставени от нашите водачи от цял свят на www.travelpapa.com/privatetourguides!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top