Hegység ünnepeket TravelPapa idegenvezetők

Vacation még nincs vége!

Annak ellenére, hogy a karácsonyi ünnepek alatt, és az új év még csak most kezdődik, ez nem jelenti azt, hogy ez nem a megfelelő idő, hogy válasszon a következő úti cél, mint a téli megy, és a legtöbb utazó (különösen a legtapasztaltabb is) a vágy, hogy gyógyítani a téli mehetnék.
TravelPapa idegenvezetők csapata átnézte a legtöbb hegyvidéki utazási célpontok, által kínált magán útmutatók az egész világon, és úgy döntött, öt legvonzóbb téli sarkok tölteni a nyaralást a családjával és barátaival. Nézd meg őket!

  • Nepál
Ez a hely tökéletes lesz nem csak abban az esetben, ha keres egy nagy havas hegycsúcsok és szép sípályak, de azoknak is, utazók, hogy keresik a szoros egységet a természettel, lélegzetelállító kilátással, gyönyörű táj és a hosszú izgalmas kirándulásokon. TravelPapa privát idegenvezető Nabin Devkota biztosan van valami lenyűgözni, köztük a Everest Panorama Trek , Everest Base Camp Trek , Manaslu Expedition és sok más túrák szánt legtapasztaltabb utazó.


(Fotó privát idegenvezető Nabin Devkota )
  • Grúzia
Egy napos kirándulás Kazbegi tartott a helyi magán- idegenvezető Mukhran Guliashvili a tökéletes alkalom, az utazóknak, hogy az egyik leginkább lélegzetelállító kilátás nyílik a grúz természet mintegy 6000 méter magasan a tengerszint felett, a világméretű ismert Kaukázus, eléri a legmagasabb pontot az észak-kelet-Georgia és még kóstolja meg a nemzeti konyha.


(Fotó privát idegenvezető Mukhran Guliashvili )
  • Ausztria
Jó pillanatok megosztás utazási élmények, a tanulás új gyalogos és utazás képességek, egyre új tapasztalatot és az érzés az abszolút szabadság várja Önt a " Kutatás és Joy All Around the World " turné birtokában TravelPapa osztrák magán útmutató Agustin Torres. Csak azt kell megkérdezni!


(Fotó privát idegenvezető Agustin Torres )
  • Örményország
TravelPapa privát idegenvezető Serzh Hovsepyan Örményországból kínál hét napos hegyi túra , amely magában foglalja a látogató a Kari tó, a régi Geghard kolostor Garni templom és természetesen a mászás a Ajdahak hegy és a hegy Sragats - a 4090 méter magas csúcsot! A túra során a szállás, az összes szükséges szállítások, étkeztetés, kirándulások, sok-sok móka és felejthetetlen benyomások!


(Fotó privát idegenvezető Serzh Hovsepyan )
  • Chile
Jorge Barbero, a tapasztalat privát idegenvezető Chile keresi az igazi felfedezők, amelyek vágy, hogy az új benyomások a kirándulásokon keresztül a vad természet, mászni a havas hegyek, bolyong a gyönyörű Omora Ethnobotanical kert, kajakozás Puerto Williams Bay és még sok más izgalmas dolog. Ha keres egy kaland - ha a megfelelő helyen!


(Fotó privát idegenvezető Jorge Barbero )

Megvan érdekel? Nézz még több túrák és ajánlatok által nyújtott útmutatók az egész világ www.travelpapa.com/privatetourguides!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top