Látogasson Karácsonyi Strasbourgban TravelPapa idegenvezetők!

Sok már évszázadok Strasbourg városa tartják a fővárosban a karácsonyi Európában.

És ott nem csoda -, mivel ez a pontos helyet, ahol az egyik legelső karácsonyi vásárokon tartott 1570! Eleinte az esemény célja az volt, helyi kézművesek csak, majd lépésről lépésre, a különböző kereskedők, a kereskedők és más helyi gyártó megkezdte hogy vegyenek részt ezen az ünnepi vásárok minden évben.
Napjainkban, a karácsonyi vásár Strasbourg tartják a legjelentősebb esemény az egész városban, több mint 300 különböző üzletek csatlakoznak a piacon eladni a nyaralás ajándék, téma ajándéktárgyak, karácsonyi játékok, helyi üdülési ételek és hagyományos édességeket. Az egész város átváltozik egy nagy ünnepi mese a különleges show-k, ingyenes karácsonyi koncertek, különböző előadások, zenészek játszanak karácsonyi dalokat a kényelmes utcáin Strasbourg és egy hatalmas korcsolyapálya helyezni egyenesen a város főterétől. És persze, a fő jelképe Karácsony Strasbourg, amely vonzza száz polgár és a külföldi látogatók ott minden évben - a karácsonyfa körülbelül 30 méter magas, amelynek szüksége van két hét, hogy díszített, és amely lehet igazán tekinthető a büszke karácsonyi városnézés a város.
Tehát, ha a strasbourgi ez a karácsony, akkor valószínűleg vajon mi a fő karácsonyi mulatságok hogy lehet találni ott? Itt a lista a dolog, hogy biztosan be kell vonni a "must-do" listát:

  • Vásárlás néhány hagyományos, fából készült karácsonyi játékok és kézzel készített díszek, készült színes üveg, amely került sor Strasbourgban a legelső alkalommal 1600-ban, és azóta általában értékesítik a helyi üdülési piacon. Ez lenne egy emlékezetes emlék az utazást, vagy egy szép kis ajándék a család és a barátok.
  • Kóstolja meg a finom helyi ételeket és különféle hagyományos karácsonyi ételeket, különösen a forró bor naranccsal és fűszerekkel vagy vin chaud, mint a helyi hívják, a hagyományos Strasbourg pite, Flammkuchen vagy a "tűz torta" (már van érdeklődő, nem te ?), és a csodálatos helyi édességek, mint a gyömbér cookie-kat, az úgynevezett bredele és männele, az édes zsemle, főtt alakú kis ember.
  • Látogasson el a másik tisztességes, ami ötvözi a street-art kiállítás és a kis piaci a helyi tervezők és amely kerül sor, kizárólag ebben az évben.
  • Van egy hangulatos karácsonyi vacsora Petite France - a legszebb városrésze. Csak válassza ki az étteremben vagy kávézóban egyenesen a csatorna, és élvezze a látványt!
  • Látogasson Németország, majd menj vissza Franciaországba, mint Strasbourg található egyenesen a német határtól, és csatlakozik a szomszédos ország a speciális gyalogos híd, így elég jogi felfedezni a másik partján Rajna, majd térjen vissza a Karácsonyi ünnepek Strasbourgban.
  • Kóstolja meg a finom helyi borokat a helyi magán útmutató a speciális "borok Alsace" privát túra , másrészről a TravelPapa privát idegenvezető Pieter Smits , ahol lesz lehetőség, hogy kövesse az elzászi borút, ellátogat néhány helyi francia pincészetek, kóstolás minden hivatalos szőlőfajták és egyre sok érdekes információt és felejthetetlen benyomások!

Megvan érdekel? Látogasson TravelPapa idegenvezetők honlapján annak érdekében, hogy tervezni a jelenlegi (vagy jövőbeni) utazás még jobb!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top