Почивка в снежна Китай с TravelPapa Частни екскурзоводи

Зимата е почти тук!

Така че това е определено време, за да се вземе решение за следващата си дестинация за почивка и сигурно място, където отиваш, за да прекарат зимната си ваканция с вашето семейство и приятели и къде отиваш, за да донесе нови пътуване впечатления от. Все още не са ли някакви идеи? Какво ще кажеш за Китай през тази година?
Поради огромния брой различни туристически атракции, които са разпръснати из цялата страна, Китай се смята днес един от най-популярните дестинации за почивка, тъй като той е горд собственик на големи модерни градове с най-високите небостъргачи и малки традиционни селища с древни пагоди и също се счита за най-популярната центъра на най-добрите здравни подобряване курорти, висококачествени плажове и различни ски курорти, предназначени както за професионалисти, така и за начинаещи.(Снимка от: Саманта Song, частна употреба от Китай)


Тази година, TravelPapa Private екскурзоводи е избрал най-добрите си зимни забавления в Китай, за да ви помогне да направите вашата зимна почивка в най-вълнуващото и индивидуалното.
Един от най-големите зимни събитията, които ежегодно се провеждат в Китай е фестивал на Harbin Ice, което обикновено е разделен на четири части и се провежда на територията на огромен леден свят, направени от различните ледени сгради, ярко осветени нощем. Най-интересните неща за Фестивала на Harbin Ice е, че неговата лед свят търси различен всяка година и винаги е изненада това, което ви очаква този път. Бихте ли искали да знаете какво град Харбин се готви за вас тази година? TravelPapa частна употреба Саманта Song има някои интересни екскурзии за да Ви предложим и да ви помогне да получите най-много ваканционно преживяване, колкото е възможно. Вижте ги:

Частният обиколка с професионален местен частен водач, който се държи от климатизирани и не се пуши колата и който има за цел да ви покаже зимната красота на Harbin Ice World, уникалната си архитектура и сградите, особено през нощта, когато те всичко се осветява от стотици много цветни светлини, които ви карат да се чувствате като току-що сте се качи в една приказка.


(Снимка от: Саманта Song, частна употреба от Китай)

Освен обичайните разходки по улиците на Ice World, Саманта Song ви предлага на гостуващия на Фестивала на лед, нейните снежни скулптури, ледени замъци и сградите и ярки нощни шоута. За да се направи посещението ви е по-удобно за вас, дори е възможно да се избере най-желаната за вас дължина на обиколката, в зависимост от времето, което ще прекарате в Китай и да се избере един, два, три или дори четири ден Ice Festival Tour.

Фен на ски или са просто сънувам все още да се научи как да кара ски? Китай в днешно време могат да бъдат наистина смята мястото, което има всички хубави условия за каране на ски, както за професионалисти, така и за самите начинаещи. Защо да не опитате Yabuli ски курорт този път?

The Snow град е идеалното място за онези туристи, които търсят планини от чисто бял сняг, мразовит въздух и всички най-добри условия за шейната на шофиране, каране на ски, снежни топки, които играят и много много други зимни забавления, като Snow град китайската е място, където зимата може да продължи до 7 месеца.


(Снимка от: шамата Song, частна употреба от Китай)


Имаш ли интересува? Започнете планиране на зимната си ваканция днес и то най-приятен и незабравим с прави TravelPapa Частни екскурзоводи!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top