Nyaralás havas Kínában TravelPapa idegenvezetők

Winter majdnem itt van!

Tehát ez határozottan az ideje, hogy a döntést az ideális úti cél és az adott helyen, ahol fogsz eltölteni a téli vakáció a családjával és barátaival, és hová megy, hogy az új úti benyomásokat. Még nem kapott semmilyen ötletek még? Mi a helyzet Kínában ebben az évben?
Mivel a nagyszámú különböző turisztikai attrakciók, hogy elterjedt az egész országban, Kína tartják ma az egyik legkedveltebb nyaralóhelye, mivel ez egy büszke tulajdonosa nagy modern városban a magas felhőkarcolók és apró hagyományos falvak ősi pagodák és az is tekinthető a népszerű központja a legjobb egészséget javító üdülőhelyek, kiváló minőségű strandok és számos síközpont használható mind a szakemberek és a kezdők számára.(Fotó: Samantha Song, privát útmutató: Kína)


Ebben az évben, TravelPapa idegenvezetők választotta a legjobb téli szórakozási Kínában segíteni, hogy a téli vakáció a legizgalmasabb és egyéni egyet.
Az egyik legnagyobb téli eseménye, amely évente tartott Kínában a Harbin Jég Fesztivál, amely általában négy részre oszlik, és tartják a területén a hatalmas jég világot, tette a különböző jeges objektumok, fényesen kivilágított éjszaka. A legérdekesebb dolog a Harbin Jég Fesztivál hogy a jég világ keresi minden évben más, és ez mindig meglepetés, hogy mi vár rád ebben az időben. Szeretné tudni, hogy mi a város Harbin készül az Ön számára ebben az évben? TravelPapa privát útmutató Samantha Song kapott néhány érdekes túrákat kínál, és segít abban, hogy annyi üdülési élmény legyen. Nézd meg őket:

A privát túra egy professzionális helyi privát útmutató, amely birtokában van a légkondicionált és nem dohányzó autó, és amelynek célja, hogy mutassa meg a téli szépsége, a Harbin jég Világ, egyedülálló építészeti és épületek, különösen éjszaka, amikor minden világít száz sok színes fények, hogy úgy érzi, mint az imént kapott egy tündérmese.


(Fotó: Samantha Song, privát útmutató: Kína)

A szokásos sétál az utcán az Ice World, Samantha Song kínál a látogató az Ice Festival, a hó szobrok, jég vár és az épületek és az élénk éjszakai show. Annak érdekében, hogy a látogatás kényelmesebbé, még az is lehetséges, hogy válasszon a legkívánatosabb az Ön hossza a túra, attól függően, hogy mikor fogja tölteni Kínában és választani egy, két, három vagy akár négy napig Ice Festival Tour.

Ön egy rajongó a síelés vagy csak álmodik még megtanulni síelni? Kínában manapság is igazán tekinthető az a hely, amely az összes szép síelési, mind a szakemberek és a nagyon kezdők. Miért nem próbálja meg a Yabuli sípálya ebben az időben?

A Snow Town tökéletes hely azok számára, utazók, hogy keresik a hegyek tiszta, fehér hó, fagyos levegő és a legjobb feltételeket a szán vezetés, síelés, hógolyókat játszik és még sok más téli mulatságok, mint a kínai Snow város a hely, ahol a téli tarthat akár 7 hónapig.


(Fotó: Samatha Song, privát útmutató: Kína)


Megvan érdekel? Kezdés tervezi a téli vakáció ma, és ez a legnagyobb kellemes és emlékezetes egyik TravelPapa idegenvezetők!

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Anastasia Ciolac

Source: TravelPapa.com/PrivateTourGuides


More News:


My Trip

My Password Reset

To reset your password, please enter your email address below. An email containing further instructions will be immediately sent to the email address associated with your account.

To top